Heryeri beyaz sadece kanat üstü renkli olan posta arıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kostumsebappostacı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Rahman SAATCILAR
Meslek
Anahtar - Çilingir Ayrıca Kostüm şebap Postacı
İlgi Alanı
Evet güvercin dostları elinizde çıkaracağınız varsa yada eşde dostta tanıdıkta gördüyseniz , biliyorsanız satıyorsanız ilgileniyorum alıcıyım. Her tarafı beyaz olacak sadece kanat üst kısmı renkli olacak resimdeki bangolar gibi düşünün nasıl sarı kanat , mavi kanat , kara kanat , şekeri kanat v.s. var aynı onlara benzeyen posta arıyorum yanlış anlaşılma olmasın resimde bango resmi var ben posta arıyorum posta resmi bulamadığım için örnek göstermek için o resimleri koydum zaten resimlere bakarak anlatmak istediğimi anladınız sanırım bu kuşların postasını arıyorum. Resimleri ve fiyatları ile beraber bana lütfen dönünüz en kısa zamanda size geri dönüş yapılacaktır , teşekkür ederim.

Renk farketmez siyah , kırmızı , sarı , mavi , şekeri , nuhudi v.s.

bango_45969.png

Re: Heryeri beyaz sadece kanat üstü renkli olan posta arıyor

Forumda posta bölümünde ,markacı fikret başlığı altında kırmızı kanat postalar var incelemenizi tavsiye ederim.

Baktım teşekkürler evet tam aradığım kuşlar bunlar iletişime geçiyorum , aynı renkte olabilir farklı renk seçenekleride olabilir başka satan varmı dostlar şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Saygılar,

benım elımde renklı postalar var sarı şeritli şekeri şerıtlı bı resımlerını atayım ıstersen

Ekli dosyalar

• DSC02303.webp
    DSC02303.webp
    50.2 KB · Görüntüleme: 2,755
  • DSC01442.webp
    DSC01442.webp
    53.2 KB · Görüntüleme: 3,249
  • 109.JPG
    109.JPG
    92.8 KB · Görüntüleme: 2,653

Üstadım eklediğin kuşlar benim bahsettiğim kuşlara benziyormu lütfen gereksiz mesajlar yazmıyalım konuyu meşgul etmeyelim. Admin yönetici arkadaşlar lütfen silermisiniz gereksiz mesajı .

Saygılar,

istanbul kuş pazarında pazar günü bahsettiğin kuşlardan vardı kırmızıkanat mavi kanat postalar kırmızı kanat 40 tl ye erkek satıldı mavikanat erkeğe 30 lira istedi
ler fiatlar uygun ve bol kuş vardı. gidebilirsen orda bulabilirssin

admınler senımı dınleyecek senın aradıgın postalardan bı markacı fıkrette var kırmızı kanat resımdekı şekerı kanat benım şekerı postalardan degılmı sen sadece kanatlarını renklı arıyosun galıba ama işin zor bence bulamassın haa kırmızı kanat varda sor bakalım kaç para ıstıyor 200ytl bence al derım çunku başka rengini bulamassın ÜSTADIMMMM :tamam: :tamam:

Konu adminleri biz burada 2 sefer report ettik 2 sefer konuya yazı yazdık bizi ne olarak görüyorsunuz burada ben anlamadım ki sitenize üye olduk konu açtık mesaj yazdık neden gereksiz yazılar silinmiyor ?

kostumsebappostacı' Alıntı:
Konu adminleri biz burada 2 sefer report ettik 2 sefer konuya yazı yazdık bizi ne olarak görüyorsunuz burada ben anlamadım ki sitenize üye olduk konu açtık mesaj yazdık neden gereksiz yazılar silinmiyor ?

Gereksız Bir fevriliktesiniz lütfen yardımcı olmaya calısanlara karsı saygılı ol :S 7 mesaj yazdın dıye sıte sahıbı gıbı davranıyosun :S
bu kişisel fikrimdir!

rahman bey bu sinir neden onu anlamadm.hoşunuza gitmediyse görmeyiverin mesajı.biri yardım etmeye çalışmış siz de beğenmemişsiniz.abartmanın ve uzatmanın mantığı yok

aradıgınız böyle bişey heralde. bu yavru daha . ala posdalarımdan cıkdı. bende bunu üretmeyi düşünüyorum.

Ekli dosyalar

• resimkus 002.webp
    resimkus 002.webp
    1.8 MB · Görüntüleme: 1,201
  • resimkus 006.webp
    resimkus 006.webp
    1.8 MB · Görüntüleme: 1,231
  • resimkus 015.webp
    resimkus 015.webp
    1.8 MB · Görüntüleme: 1,223

Merhabalar , ilgi ve alakanıza teşekkür ederim.

Kuşunuz gerçekten jeneriklik güzel bir şebap postası bu tarz olan kuşlardan da varsa satın alabilirim.

Ama benim tam aradığım sadece kanat üstü olanlar bunun kuyruğunda da var.

bu tarz kuslarım var. ama satmam benimde hosuma gidiyor kanat usdü renliler. dedimya cogaltmayı duzgunleşdirmeyi düşünüyorum .işallah cogaltırım. ben tsk ederim.

Halen aranmaktadır bulunamamıştır.

Halen aranmaktadır diğer renklerden de aranmaktadır.

Halen arıyorum arkadaşlar.

fotoğraflar yabancı siteden alınmıştır zannedersem aradıklarınız bunlar

Ekli dosyalar

• ads_6835_4280915_5541249_69a72090de955e1d5f373bdacb46546a[1].webp
    ads_6835_4280915_5541249_69a72090de955e1d5f373bdacb46546a[1].webp
    21.1 KB · Görüntüleme: 1,006
  • ads_6835_9569195_6746631_4873bda356290b5a6a52ecf09579a9a5[1].webp
    ads_6835_9569195_6746631_4873bda356290b5a6a52ecf09579a9a5[1].webp
    24.7 KB · Görüntüleme: 965

Vallahi bunlardan arıyorum aynen abim bulma şansımız yada getirme şansımız varmı ?

Arkadaşım kuşları bi sitede gördüm aradığın kuşlar olduğunu düşündüm ondan resimlerini aldım kuşlar satılık görünüyor 30 tl olarak çift fiyatımı adet fiyatımı bilmiyorum

rahman bey bu numarayı bir zahmet arayın onda var dı....05413422222.......

Halen aranıyor ...

Geri