Estafurullah özür lük birşey yok ben özür dilerim, sanırım size cavabımı biraz sert buldunuz . Kızmak gibi bir niyetim yok , ancak cevabınızı okuyunca hafif ten konuyu tii ye almışsınız gibi geldi bana ,,
Eminim öyle değildir mutlaka . ..
Yani ciddiyetle samimi olarak fikir alış verişi amacımız, katılmadığımız konularda , fikrimizi belirtmek en doğalı , yada ilgimizi çekmeyen konular hakkında hiç fikir belirtmemek te güzel . .. Şahsen ben böyle düşünüyorum ve böyle yapıyorum ..
Benimde aslında bazen bu işe harcadığım parayı gözüm görmüyor .. Fakat şuda bir gerçek ki bu işinde belli bir maliyeti var . Kimi zaman bu işe harcanan para miktarı ölçüsüz olabiliyor ,, kişilerin geliride önemli tabii özellikle çok sayıda kuş besleyenler için belki en önemli gider konusu yem parası düşünsenize günde 5 10 kilo yem veren kuşçular var .
Özellikle filo ve posta yetiştiricileri bu konuda daha sıkıntılı . Belki Sizin için masraf lar söz konusu olmasa da bir çok kuşçu için çok mühim bir mesele bu , ben biliyorum kümesini çevirebilmek için elinden kuş çıkarıp yem alan ilaç alan insanlarda var .. Amacım sadece bu tarz durumları göz önünde bulundurarak bir fikiir alış verişine girmek ,birbirimize yol göstermek ,akıl danışmak , belki bilmediğimiz yada görmediğimiz başkasının bildiği bilgiye ulaşmak ..
Böyle likle hem burada hoşça vakit geçirip taltı sohbetler yaparken, hemde bu ve buna benzer konularla ilgili daha ne ler yapa biliriz onu araştırmak ..
Yani başlık olsun , aman benimde bir konum olsun farumada , gibi bir durum deği bu .. Dediğim gibi ilgisini çekmeyen katılım göstermeye bilir bu çok doğal .. tekrar teşekkür ederim.. selamlar ŞEREF