Umut mrgbkcs
Üye
- Ad Soyad
- Umut Gürbüz
- Meslek
- turizm
- İlgi Alanı
- Kediler
Değerli abilerim ve kardeşlerim mümkünse sizlerden yorum öneri ve de yardım bekliyorum
3 adet kuşum var daha öncesinde de resimlerini ve de kümes resimlerini sizler ile paylaşmıştım.
ancak sorun olarak gördüğüm konu bu güzel gönül işine yeni başladığım için pek bilgisiz olmam ve sizlerden yardım beklememdir.
kuşlarım çiftleşti çok mutluyum ve de çok heyecanlıyım biraz da meraklıyım
o da şu sebepten dolayı
erkek kuşum boz ala keşpir ile boz arap taklacı güvercinim çiftleşti
bu durumda bir sorun yaşarmıyım yavru alabilirmyim
biliyorum ki kızacaksınınz bana ama elimde sınırlı kuşum olduğundan dolayı
bu farklı kuşları birbirleriyle çiftleştirdim yani onlar brbirlerini eş tuttu
ancak yapmış olduğum yuvalıklara çam dikenlerini taşımak yerine kümesin alt tarafına toprağa oturmaya ve de otları buraya taşımaya başladı sizce ne yapmalıyım ne önerirsiniz çok uzunca anlattım kusuruma bakmayın heyecanıma ve de tecrübesizliğime verin saygılar sunarım..
3 adet kuşum var daha öncesinde de resimlerini ve de kümes resimlerini sizler ile paylaşmıştım.
ancak sorun olarak gördüğüm konu bu güzel gönül işine yeni başladığım için pek bilgisiz olmam ve sizlerden yardım beklememdir.
kuşlarım çiftleşti çok mutluyum ve de çok heyecanlıyım biraz da meraklıyım
o da şu sebepten dolayı
erkek kuşum boz ala keşpir ile boz arap taklacı güvercinim çiftleşti
bu durumda bir sorun yaşarmıyım yavru alabilirmyim
biliyorum ki kızacaksınınz bana ama elimde sınırlı kuşum olduğundan dolayı
bu farklı kuşları birbirleriyle çiftleştirdim yani onlar brbirlerini eş tuttu
ancak yapmış olduğum yuvalıklara çam dikenlerini taşımak yerine kümesin alt tarafına toprağa oturmaya ve de otları buraya taşımaya başladı sizce ne yapmalıyım ne önerirsiniz çok uzunca anlattım kusuruma bakmayın heyecanıma ve de tecrübesizliğime verin saygılar sunarım..