heycan bastı mümkünse yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Umut mrgbkcs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 949
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Umut Gürbüz
Meslek
turizm
İlgi Alanı
Kediler
Değerli abilerim ve kardeşlerim mümkünse sizlerden yorum öneri ve de yardım bekliyorum
3 adet kuşum var daha öncesinde de resimlerini ve de kümes resimlerini sizler ile paylaşmıştım.
ancak sorun olarak gördüğüm konu bu güzel gönül işine yeni başladığım için pek bilgisiz olmam ve sizlerden yardım beklememdir.

kuşlarım çiftleşti çok mutluyum ve de çok heyecanlıyım biraz da meraklıyım
o da şu sebepten dolayı
erkek kuşum boz ala keşpir ile boz arap taklacı güvercinim çiftleşti
bu durumda bir sorun yaşarmıyım yavru alabilirmyim
biliyorum ki kızacaksınınz bana ama elimde sınırlı kuşum olduğundan dolayı
bu farklı kuşları birbirleriyle çiftleştirdim yani onlar brbirlerini eş tuttu

ancak yapmış olduğum yuvalıklara çam dikenlerini taşımak yerine kümesin alt tarafına toprağa oturmaya ve de otları buraya taşımaya başladı sizce ne yapmalıyım ne önerirsiniz çok uzunca anlattım kusuruma bakmayın heyecanıma ve de tecrübesizliğime verin saygılar sunarım..

GÜLE GÜLE BESLE..SABIRLI OL..ZAMANA BIRAK..HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN..BOL BOL SİTEDEKİ BİLGİLERİ OKUMAYA ÇALIŞ..KOLAY GELSİN.. :slm:

kuşlar kendi yerlerini kendileri beyenir ve yuva yapar birde orayı daha rahat veya daha sıcak diye seçmiş olabilir
ayrıca daltopladıklarına göre bir iki güne yumurtlar işallah güzel yavrular büyütürsün

güle güle besle inşallah yavrular almaya baslarsın en kısa zamanda :)

Kuşçuluğa yeni başlayınca gerek çok kuş olmamasından gerekse bahsettiğin gibi bilgi eksikliğinden farklı türlerdeki kuşlar çokça eşleşiyor ya da eleştiriliyor. O zaman işin daha çok eğlence tarafında oluyor kişi.Ancak ilerleyen zamanlarda eğlencenin yanında "madem bu işi yapıyorum iyisini yapayım" düşüncesi de yer alıyor.Demek istediğim ilerleyen zamanlarda olması gerektiği gibi döndürürsünüz kümesini.

Geri