Hiç bir hayvana güvenmeyin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yeni
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Yeni

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Berat Ünal
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Hiç bir hayvana güvenmeyin bence terasta ek olarak baktığım küçük paçalı horoz ile tavuğumdan horoz dişi kelebeğimin kafasını yardı.Bende onun kafasını koparıp yolup ekmekarası yaptım.Dişisinide kelebeğin yumurtalarının üstüne yatırmaya çalışyorum ama nafile ne yapmalıyım???

bi kere tavuk ırkı güvercinle beslrnmez o tavugu da ye afiyet bal şeker ossun

ya arkadasım guvercının yumurtası hiç tavugun altına koyulurmu hadı koymaya calıstın ve yumurtalar cıktı olmaz ya pekı sonra yavruları kım besleyecek tavuklar yavrularına kusmaz ve ustune yatmaz umurtadan cıkınca

sen o haptıgını kuşlarına yap bakiyim yapabilejekmisin eger yaparsan bırak kuşçulugu sen hiç kuşçu olamamıssın demektir...

küçük paçalı tavuk dediğin ispenç herhalde benim pittbul cinsi köpek kümese girip 4 yumurta şimdi kümese yaklaşamıyo ne yaptığımı hyvan haklarına ihlalden anltmam doğru olmaz

kardeşim yaptığın hiç doğru bişi deil..
her hayvan birbiriyle uyuşmaz hem senin dediğin cin horozu ırkından olduğu için çok hızlı ve saldırgandır.
bursada olsaydın bana verirdin ben güvercinleri bıraktım onları besliyorum. ördek tavuk kaz..
hepsi var..
bide tavuğu yumurtaya yatırmaya çalışma sakın güvercin tavuğun kokusunu alırsa yumurtada yumurtaya yaklaşmaz vede o çıkan yavruyu öldürürler.. sana tavsiyem bırak kendileri halletsinler..
tavuklarıda besliceksen ayrı bir yere koy..onlar güvercinlerle aynı yerde beslenmez...

Geri