hiç kuş satmadığım için yardım istiyorum?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cnytclr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

cnytclr

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
tyenuc relic
Meslek
çoban
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar merhaba;
ben istanbulda kuş besliyorum,apartmanda en üst kat yani 5.kat ve balkonda.
fakat benim bir çift mavi yavru şu anda 6 aylık oldular ve geçen gün balkona gelemedıler ve iki gün çatıda kaldılar,çok uğrastılar ama her seferınde tam gelecekler derken,takla atarak yükselmeye ve uçmaya baslıyorlar.yaklaşık 1.5 saat ile 2.5 saat arası uçuyorlar ve bence çok güzel kuşlar fakat balkona gelmeye zorlandıkları için satayım dedim ama kuşçu 20 ytl deyince çok şaşırdım.ve satmadım.sizce 2-3 saat uçan ve çatıya gelip takla atarak yükselen bir kuş 20 ytl midir? yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden çok teşekkürler.
saygılarımla cnytclr...

şu an resim koyamıyorum ama kuşlar gök mavi ikiside.

Pazarda alınıp satılan kuşlar genellikle aynı fiyatlara alınıp satılmaktadır. Bir kuşu gerçek değerinde satmak istiyorsanız izlettirip satmalısınız. Oradaki satıcılara da hak vermelisiniz çünkü her kuş için çok iyi olduklarına dair bir sürü hikayeler anlatılır ama tabi ki bunların çoğu doğru çıkmaz. Yaşadığınız şehirde ki en iyi kuşu bile pazara götürseniz edeceği yine aynı para olur.

selam arkdasım ıst neresındesın? ben kuslarına talıbım takas dusunursen kumesıme bakarsın ona gore knusuruz ben yenıbosnadayım [email protected] msn e ekle goruselım belkı anlasırız ben alırım kuslarını.

Geri