HİÇBİR TECRÜBEM YOK LÜTFEN YARDIM EDİN

Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
melike melek
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Arkadaşlar bugün eve gelirken topal bir güvercine saldıran iki kediyi gördüm. Kovdum sonra güvercini eve getirdim. Hiçbir yarası yok görünende. Ayaklarında topallık var. İnceleyemedim pek. Bir kolinin içine koydum ve kapağını kapattım mecbur . Çünkü biraz uçabiliyor. Yem su verdim. Ne yapmam gerek? Veterinere götürmeyi düşünüyorum. Kolinin içinde durması sorun yaratır mı? Birisi de dedi ki bu ev güvercini sahiplidir dedi. Amacım zaten iyileştikten sonra salmak. Kendisi bulabilir dimi?

Arkadaşlar bugün eve gelirken topal bir güvercine saldıran iki kediyi gördüm. Kovdum sonra güvercini eve getirdim. Hiçbir yarası yok görünende. Ayaklarında topallık var. İnceleyemedim pek. Bir kolinin içine koydum ve kapağını kapattım mecbur . Çünkü biraz uçabiliyor. Yem su verdim. Ne yapmam gerek? Veterinere götürmeyi düşünüyorum. Kolinin içinde durması sorun yaratır mı? Birisi de dedi ki bu ev güvercini sahiplidir dedi. Amacım zaten iyileştikten sonra salmak. Kendisi bulabilir dimi?

Kolinin etrafında parmak girecek kadar büyüklükte birkaç delik açmanızı öneriyorum. Kuşun bir kümesi ve eşi vs varsa uçtuktan sonra o yolunu bulacaktır, veterinere götürmeniz iyi olacaktır.

Kolinin etrafında parmak girecek kadar büyüklükte birkaç delik açmanızı öneriyorum. Kuşun bir kümesi ve eşi vs varsa uçtuktan sonra o yolunu bulacaktır, veterinere götürmeniz iyi olacaktır.

Çok teşekkür ederim
--- Mesaj güncellendi ---

Yaklaşık ne kadar bir ücreti var peki

Ücretini bilemiyorum ancak bugün güvercinin durumu hakkında biraz bilgi verebilirseniz veya fotoğraf paylaşırsanız biraz daha net bilgiler verebiliriz.

Siz elinizden geleni yapmışsınız, kuş sağlıklı görünüyor ayağını incitmiş gibi. Güvercinin ayağında herhangi bir darbe veya iz varmı ?

Ne kadar bir ücreti

http://dosya.web.tr/OnM7zl video yüklemek zor oldu biraz beklettim
Siz elinizden geleni yapmışsınız, kuş sağlıklı görünüyor ayağını incitmiş gibi. Güvercinin ayağında herhangi bir darbe veya iz varmı ?

Hayır iz bulamadık ama uçamıyor videodaki gibi. Ayağının üstüne de basamıyor. Kendini koruyamaz ki bu şekilde. Veterinere götüreyim mi sizce

Yakınlarda güvercin besleyen birisi varsa ona verin evcil bir güvercin çünkü. O kişi tedavisini yapacaktır.

Ne oldu son olarak goturdunuz mu veterinere.neden ucamiyomus?sakın nette herkesin dedigini yapmayın ben o yuzden bir guvercinin olumune sebep oldum ve hala kahroluyorum.sakin milletin dedigi ilac sarimsak vs vs verme :(

Geri