hık hık hırıltılı solunum tedavisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan antilogaritma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 13K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Emre çelik
Meslek
Doktor
İlgi Alanı
Kediler
hık hık tak tak gibi sesler çıkaran agzı bazen açık duran öldürmeyen süründüren hastalık büyük ihtimalle bronşittir arkadaşlar. kuşta hırıltılı solunum da oluyor ama yemesine içmesine yavru büyütmesine engel değil. nefes iyi alamadıgından iyi uçamıyor .bu hastalığı diğerlerinede bulaştırabilir. en iyi tedavisi macrol tablet. macrol 500 tabletten 1 tanesi yada 2 tanesi yeterli . bir tane tableti kuşun agzından girip yutacagı kadar küçük parçalara ayırın. bir tane sabah bir tane akşam direk agzından yutturun. bu işlemi 2 gün yada 3 gün devam edin sonra iyileşmeye bırakın. kuş iyileşiyor ses kesiliyor. ama 1 hafta sonra aynı kuş tekrarlayabilir o zaman gene tek bir defa yada bir sabah bir akşam gene 1er parça yutturun gene geçiyor. benim 1 kuş vardı gariban 2 ay boyunca hık hık tak tuk edip durdu. bir siteden ögrendim bu hapı insandada zaten bronşitte macrol etkili bir haptır. deneyim dedim 2 günde iyileşti . sonra digerlerinede teker teker bulaşmıştı hepsine verdim. hepside iyileşti . umarım sizinkiler de iyileşir ...

CRD.webp

Merhaba muhabbet kuşu için ne yapabiliriz? Aynı sorunlar var ishal, istah kaybı yok ancak uyurken hırıltılı çıkarıyor ve kuyruk sallıyor.

Nereden temin edebilirim? Çanakkale'deyim çevremdeki veterinerler kuşlara bakmıyor. Sorduğum kuşçular da Sarımsaklı su içir diyorlar.

0544
Nereden temin edebilirim? Çanakkale'deyim çevremdeki veterinerler kuşlara bakmıyor. Sorduğum kuşçular da Sarımsaklı su içir diyorlar.
05446681084 bu numarayı arayıp temin edebilirsin ismi muzaffer sağlam guvenilirdir kendisi

Geri