Hık Hık tan Kus Olurmu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oknozcelik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

oknozcelik

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Okan Özçelik
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaslar hık hıktan kus olurmu onu sorcakdım ben
bıe bulasıcımıdır.Bırde beyaz dısımı erkekmı dıcekdım.
Saygılarımla....

Ekli dosyalar

• DSC0000166.webp
    DSC0000166.webp
    150.7 KB · Görüntüleme: 2,276
HIK HIKTAN KUŞ OLUR. BEYAZ DA ERKEĞE BENZİYOR.

Ölmez diye biliyordum yanlıs bılıormusu pekı bulasıcımıdır.
Bırde bunun cınsıtyetı nedır acaba?
Saygılarımla...

Ekli dosyalar

• DSC0000167.webp
    DSC0000167.webp
    367.8 KB · Görüntüleme: 2,252
Kıse yprum atmıyor nasıl forum bu yardım falan yok ya.

Aynı soru çok defa sorulduğu içindir belkide. Site içerisinde benimde gördüğüm bu hık hık meselesiyle iligili çözümleyici başlıklar var. Onları bir araştır, sitede arama yap vs, sorunun cevabını bulacaksın. İlaç milaç tedavisi içinde soru cevap kısmında soru sorabilirsin. herkes yardımsever burada, hiçkimse bakıp geçmez merak etme.

oknozcelik' Alıntı:
Kıse yprum atmıyor nasıl forum bu yardım falan yok ya.

Güzel kardeşim herkes nöbet tutmuyor sen 2 mesajda bir bu dişimi bu erkek mi diye sor diye.. Hastalıkla ilgili yüzlerce konu ve bilgilendirici makaleler var, araştırıp bulsan okuyup bilgileneceksin ama herkes gibi kolay yolu seçip hemen konu acmışsın, cevap gelmeyince de nası forum burası :asla: :asla: Biraz araştırmayı öğrenin...

ölmez ama iyi bakılması lazım

o kümeste başka hastalıklara kapılıp ölebilir, lütfen temizliğe dikkat edin. pislik içinde bir barınakta yaşamayı kimse istemez değilmi.

Büyük ihtimal Solunumsal bir hastalıktır...Genelde kuşlar kendi vücud savunmalarıyla bu hastallığı atlatırlar ancak kuş streslenecegi için iştahsızlık keyifsizlik v.s daha ciddi hastalıklara kapılır ve ölümle sonuçlanabilir....Bulaşıcıdır...Eşiyle gaga çekişirken veya su içtiği sulağa mikrabu yayar... kuşu karantinaya almalısın...Bununla ilğili sitede bir çok hastalığın ve ilaçları mevcud arkadasların dediği gibi önce araştır...

Geri