hintlerim :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmetkf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
erkek dedıgın kesınlıkle dısı :D dıgerını bılemıcem. gule gule besle :D

10 SENEDİR BU İŞİ YAPIYORUM ;) İKİSİDE DEİŞİK KAN AYNI GÜN ÇIKAN YAVRULAR SİYAH OLAN YANI DİŞİ OLAN ONLA AYNI GÜN ÇIKTILAR VE YARISI BİLE DEİL ;)

bır ay sonra :D ozelden mesaj at abı saygı duyarım :D bende ıyı bır gozlemcıyım eger kanat tuglerı bu renkse kesın dısı :D

gözlemci olmak işe yaramaz :) bilgin olucak civcivi saldınmı hareketlerınden anlarsın ne oldugunu.

Aynı gün içinde cıkan civcivler aynı şeyleri aynı mıktarda yııyor ve biri ötekinin yarısı sence neden ? :D

3 cüsü bunları normal köy horoz tavuguna benzetme çok ayrılar..

Bi ayrıntı daha yakaladım renke bakıyorsan rengıne gore bu dısı bu erkek dıyorsan sen sakın horoz felan besleme :D normal tavuk horoz beslede sakın hint alim deme mazallah ful dişi alırsın :))))

mehmetkf' Alıntı:
gözlemci olmak işe yaramaz :) bilgin olucak civcivi saldınmı hareketlerınden anlarsın ne oldugunu.
:tamam: :evet:

:) AKIL YASTA DEGIL BASTADIR BEN HINT UZERINE KONUSUYORUM. RENKLI KONUSUNDA TAHMIN YAPAMAM VE O CIVCIV BENCE DISI BIR AY SONRA MESAJ AT DERKEN MERAKIMDAN SOLEMISIMDIR. ERKEK DISI AYRIMINDADA COOK IYIYIMDIR MERAK ETMEYIN. kucuk olma olayı genelde gunsuz cıkarsa oluyor yanı cıkmasına yardım ettıysenız kucuk kalabılır. onun dısında hastalık olabılır. aynı cıns ıse gelısım farklılıgı olmaz. gecen sene tahmınlerım hep tuttu yaklasık 20 hint cıvcıv uzerınden konusuyorum. erkekte olabılır. belcıkadan gelme horozun yavrularını da besledım. yasıma bakmayın.

kanat sıyah atarsa erkek olur resımdekı gıbı atarsa dısı olur ben oradan ayırıyorum. sızde deneyın. ama bu duz renk hıntler ıcın gecerlı sıyahı beyazı caparlı ballı kullu hepsınde aynı olmayabılır.

hintlerde renkle cinsini örenemezsın ;) 1 ay sonra fotosonu gorursun :)

yıllarca ugrastıgım bır hobi.tabı bız profesyonelce yaptık.son bırkac senedır günah olmasından ve cevre baskısından bıraktıgım bır ugraş.yavru hayvanlarda kesın cınsıyet ayrımı ıcın sırt tuylerının cıkmaya baslaması lazım.ama kırmızı renklerde yerdekı fızık yapısındadnda yuzde ellı dogru olma ıhtımalle daha ufakken bellı olur

Geri