HIRILTI ÇIKARAN KELEBEĞİME MONODOSK ALICAM FİYATI NE KADAR?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LARK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

LARK

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Burak topcu
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
Arkadaşlar Benim Kelebeğim Hırıltı Çıkarıyor Genç Kuş Yeme Düşeli 2 Hafta 0ldu hırıştı çıkarıyor.Sitede Araştırma Yaptım MONODOSK Hapı Almayı Tavsiye Etmişler Bu İlacın Fİyatı Ne Kadardır Acaba

Selamlar Burak,

Ne zaman hırıltı sesi çıkarıyor ucup geldıgınde mi? ağızı açık olarak mı? bunu bana yazarmısın.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

MONODOKS 100 MG 14 KAPSÜL yaklaşık beş lira.Hırıltı varsa kursakta cicek te olabilir, kuşun agız içini iyi incele, cicek varsa dediğiniz hap fayda etmez.Monodox attıktan sonra takip et, iyileşme görecekmisin ilk 2 günde belli olur.2 günden fazla kullanma ilacı.

Selamlar Burak,

Sana sorduğum soruya cevap vermedin, ben sana genel bir açıklama yapayım. Sayaların genelinde uçumdan sonra bu tür bir olay yaşanır, güvercin ağızı açar ve hırıltılı bir ses ile hızlı hızlı nefes alıp verir. Bu bir hastalık değil sayaların genleri ile ilgili bir olaydır. Bu yazdıklarıma göre yeniden bir gözlem yapıp sonradan insanların kullanımına göre tasarlanmış bu ilaçı kullanmayı düşünmeni tavsiye ederim.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Bak insanlar için bile önerilen dozlara, sen 200 gr agırlığındaki bir canlıya verirken nasıl hesap yapacaksın aşağıda sana yardımcı olacak bir not bırakıyorum;

Dip not ; Doz Önerisi: Ye­tiş­kin­ler i­çin ö­ne­ri­len o­la­ğan doz te­da­vi­ninilk gü­nü 200 mg (12 sa­at­te bir 100 mg o­la­rak), sü­rek do­zu i­se gün­de100 mg’dir. Sürekdo­zu, tek doz ha­lin­de ve­ya 12 sa­at­te bir 50 mg o­la­rak ve­ri­le­bi­lir.A­ğır en­fek­si­yon­lar­da, ö­zel­lik­le ü­ri­ner sis­te­min kro­nik en­fek­si­yon­la­rın­da12 sa­at­te bir 100 mg o­la­rak ve­ril­me­si ö­ne­ri­lir. 8 ya­şın üs­tün­de­kiço­cuk­la­ra ilk gün, vü­cut a­ğır­lı­ğı­nın her kg’si i­çin 4 mg o­la­rak he­sap­la­nangün­lük doz, i­ki e­şit kıs­ma bö­lü­ne­rek 12 sa­at a­ra i­le ve­ri­lir. Sürekdo­zu vü­cut a­ğır­lı­ğı­nın her kg’si i­çin 2 mg o­la­rak he­sap­la­nır ve tekdoz ha­lin­de ve­ya i­ki e­şit kıs­ma bö­lü­ne­rek 12 sa­at­te bir ve­ri­lir. A­ğıren­fek­si­yon­lar­da bu doz vü­cut a­ğır­lı­ğı­nın her kg’si i­çin 4 mg’ye ka­darar­tı­rı­la­bi­lir. 45 kg’nin üs­tün­de­ki ço­cuk­la­ra ye­tiş­kin do­zu uy­gu­la­nır.Ba­sit go­no­ko­kal en­fek­si­yon­lar­da (er­kek­ler­de­ki a­no­rek­tal en­fek­si­yon­larha­riç) 7 gün sü­rey­le gün­de 2 kez 100 mg o­la­rak ve­ri­lir.

Hayır Aykut Abi Daha Yavru Fazla Uçmuyor Saten Yem Yerkek Hırıltı Çıkarıyor Ağzından

Selamlar Burak,

Bu yavruya bence sen colvit plus, yavru hapı al ver kendini toparlar antibiyotik kullanımını en son care olarak yapmanı tavsiye ederim.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

aykut karabulut abi bilgileriniz harika.tebrik etmek istiyorum sizi..selamlar..

aykutk' Alıntı:
Selamlar Burak,

Bu yavruya bence sen colvit plus, yavru hapı al ver kendini toparlar antibiyotik kullanımını en son care olarak yapmanı tavsiye ederim.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Çok Teşekkür Ederim.Bu İlacı Denicem.

arkadaşlar monodoks aldım ama kusa bu tabletı ıkıye bolmedenmı verıcem nasıl verıcem anlamadım ya yardımcı olun lutfen kusum buyuk damızlık kus

Geri