HIRILTI :S

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yusuf-taklacı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Yusuf Toprakcıer
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
sA. Değerli Abilerim ve kardeşlerim bn form da yenıyım Yaşım :16 kuş beslemede de yeni sayılırım ilk aldıgım kuş mavi ne yazıkkı kümesime alışamadan kaçtı yan çatıdsa 1 gece boyuncakalmış :S Çok ama Çok dua ettim allah bana geri bağışladı ve aldım kuşumu (Kanatları bantlıydı) Kuşum aldıgım kümesime geri koydum ertesı gün hırıltı seslerı almaya başladım bunun için basit yardımlarınızı bna önerirseniz sewinirim...

Kardeş öncelikle hoş geldin.. Keşke konu açmadan önce sitede bir arama yapsaydın bir sürü cevaplar verildi bu soruya... Eczaneden MONODOKS al.. Günde 1 tane ver 1 veya 2 günde geçirir..

...........SİNAN ÖZTEKİN...........

Kardeşim en basit ve ucuz yolu bi çay bardağına yağ limon karıştır kuş açken temiz bi tüyü yağa batır sonra kuşun gırtlağına sok çıkar 2-3 günde geçer.Kümesinide sık sık havalandır...

ya arkadaslar bu monodoksu gunde bır kapsul vermek zararlı olmaz dımı ıkıye bolmeye gerek varmı kusum damızlık buyuk bı kus yavru flnda dıl

MONODOKS KAPSUL (DOKSİSİKLİN KULLANIMI)

TEDAVİ AMAÇLI DOZAJI ŞÖYLE OLMASI GEREKTİĞİ DÜŞÜNCEMDİR.

1 LİTRE EN AZ 24 SAAT DİNLENDİRİLMİŞ VE KLORSUZ SUYA (mümkünse damıtılmış , kaynamış soğutulmuş suya )
1 KAPSUL MONODOKS KAPSUL İÇİ BOŞALTILIR.
SABAH-AKŞAM TAZE HAZIRLANMALI .sıcaklık 25 oC üzerinde ise hava şartları ilaçlı suyu verip hepsi içtikten sonra önlerinden alınmalıdır.sıcaktan bozulmuş ilaçlı su ile daha da zarar verebilirsiniz.
BU İLAÇLI SUYU VERİRKEN 14 GÜN BOYUNCA KUŞLARINIZI DIŞARI SALMAYINIZ.KÜMESTEN DE MİNERAL TAŞ,KUM,ÇAKIL,GRİT,TOPRAĞI KALDIRIN İLACIN ETKİ SEVİYESİNİ AZALTMAKTADIR.İYİLEŞMELERİNİ YAVAŞLATICIDIR.

14 GÜN VERİLMESİ STANDARTTIR.İYİLEŞTİ DİYEREK İLACI VERMEYİ KESMEYİNİZ..
14 GÜNDEN AZ OLAN KISMI HASTALIĞI BLOKE ,DURDURMA ,HAPSETME,DONDURMA...DÖNEMİDİR.TAMAMEN HASTALIKTAN KURTULMAK ,ARINMAK İÇİN LÜTFEN SABIRLI OLUN.SAĞLIKLI KUŞLAR TEMENNİLERİMLE..

Geri