crazy_orhan
Üye
- Ad Soyad
- orhan bulut
- Meslek
- öğrenci
- İlgi Alanı
- Kediler
nerdeyse 2 yıl oldu siteye girmeyeli. önceden hergün takip eder abilerimiz kardeşlerimizin paylaşımlarından yeni bilgiler öğrenirdim. ama şimdi sadece fotoğraflara bakıyorum içimdeki özlemi yatıştırmak için. Değerli bi abimin bir çift güvercin hediye etmesiyle başladım güvercin beslemeye.hırsızlar çaldı yeni kuşlar aldım. tam geri çoğaltmaya başladım yine çaldılar ama yılmadım tekrar aldım okul harçlığımdan biriktirerek takas yaparak çoğalttım. fazla uçurmuyorum sadece kümese girip yemlerini verip izliyordum saatlerce. bir yandanda sıkılıyordum tavuk gibi izlemekten. sonra anladımki kuş havada olunca zevkli oluyormuş benim kuşlar sıradan olduğundan uçmuyorlardı 1 yılda çoğalttığım kuşları tekrar satarak takas yaparak 2 çiftte düşürdüm ama kalite kuşlar olarak. yavrularını alarak çoğalttım. bunların üstüne para koyarak izleyerek yerine yeni kuşlar aldım artık 10 çift kuşum olmuştu hepsi oyunlu damarlı kuşlardı. sonra tekrar hırsız gelmeye başladı kümesi sağlamlaştırdım yine geldiler ama çalamadılar tekrar tekrar geldiler yine çalamadılar yeni kümes yaptım yine geldiler en son dama kümes yaptım. uyuduğum odanın çok yakınındaydı 6 ay uğramadılar. tekrar gelmeye başladılar hiç yakalayamadım hırsızları sabahlaraca oturdum balkonda, odada camın önünde ama hiç denk gelmedim . birgün düğün için köye gitmiştik bir gece köyde kaldım evdede kimse yoktu. ertesi gün geldiğimde hırsızlara amacına ulaşmış. kapıyı açamamışlar duvarı kırmışlar yerdeki yavruları ezmişler yumurtaları kırmışlar bütün kuşlarımı bütün emeklerimi, çablarımı ama kuşlardan çok içimdeki hevesi isteği çaltılar tek gecede :sinirli: . ama helal olsun adamlara beni en sevdiğim hobimden vazgeçirdiler. o günden beri bıraktım beslemeyi gerçi bi kaç kere beslemek istedim ama kimse vermedi bir çift kuş. 1 yıl beslemedim 1 yılda üniversite sınavlarına hazırlandım ama içimde hala kuş beslemek var. birgün inşallah tekrar beslemeye başlayacağım ama sağlam bir damar bulup. hepinize iyi geceler sağlıklı HIRSIZSIZ günler dilerim