Hırsızlara Karşı Önlemler Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuşçu_efe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
aydın.
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Ben 3 aydır kuş besliyorum yolun kenarında kumesımız buralarda cogu kısının kumesını patlatıyolar kuslarım az da olsa benım ıcın degerlı 2 asma kılıtlı demır kapı taktırıcagım olculerını verdım hazır olacak ama daha baska nası onlem alırım acı lyardım

saten köpek alsak uyku ılacı atarlar onune kopek uyur gırer calarlar yha

gömme kilitte taktır bı tane celık kapı dıslılerınden 3 dıslı olanlarından

hırsızlara karşı onllem almak istiyorsan bu sanna en kötü 3 binliraya patlar benım başıma geldı ondan biliyom

İÇTEN ASMA KİLİT YAPTIR.. BUNU AÇAMAZLAR ÇÜNKÜ LEVYE ÇALIŞMAZ.. NASIL MI? KAPIDAN ELİN GİRECEK KADAR BİR DELİKCİK AÇTIR İÇERİDEN ASMA KİLİDİ KAPAT VEYA AÇ..

yhu bu hırsızları cok abartıyorsunuz asma kilt falan celik kapı oha diyorum... benim kapım tahtadan 3yıldır böle ama kimse gelip calmıyor cünkü cesaret edemez avlumda 3tane köpek var ve evmde sılahım var gelenı sız düşünün

yorumlar için saolun 2 asma kılıt taktırcam dısarıdan bole koruyucaz bakalım ınsallah ıse yarar

benimde kuşlarımı çaldılar bende yuvanın kapısını gören kısmına sensör taktım tabi ki sensörede baglı bir lamba yuvaya yaklaşan biri oldugu zaman lamba otamatikmen yanıyo buda gelen hırsızların panik yapıp arkasına bakmadan kacmasına neden oluyo :)))

filo' Alıntı:
İÇTEN ASMA KİLİT YAPTIR.. BUNU AÇAMAZLAR ÇÜNKÜ LEVYE ÇALIŞMAZ.. NASIL MI? KAPIDAN ELİN GİRECEK KADAR BİR DELİKCİK AÇTIR İÇERİDEN ASMA KİLİDİ KAPAT VEYA AÇ..

KESINLIKLE KATILIYORUM ICTEN ASMA YAPARSAN KRALI GELSIN ACAMAZ O KUMESI CELIK KAPI YAPTIRIYORSAN DIKKAT ET KAPI ALT UST YAPILMASIN VE CELIK KAPI GONMESI TAKTIR YANI CIVILI GONME VE ANAHTAR DELIGININ BULUNDUGU YERE DE SURGULU ASMA KILIT YERI YAPTIR SURGUYU KAPATTIGIN ZAMAN GOMME KILIDIN DELIGI GOZUKMESIN ACAMAZLAR ICINDE ANAHTAR KIRARLAR SENDE ACAMAZSIN SURGUYU UZERINE CEKTIGINDE DELIK GOZUKMEZ SURGUNUN KILIDINIDE CIVILI ASMA YAPTIR KORKMA KRALI GELSIN

Geri