Hobi Bahçeleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EnisTürk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

EnisTürk

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Enis Türk
Meslek
yönetici asistanı
İlgi Alanı
Kediler
Herkese merhaba
Bazı sebeplerden dolayı uzun süredir foruma girmiyordum.Bugün tekrar bu güzel camiaya dönmeye karar verdim.Kuşlarla tanışmam 11-12yıl öncesine dayanıyor fakat bilinçli olarak 4-5yıl besledim.Hobiye yeniden başlamak istiyorum fakat aşamadığım bazı sorunlar var. ''Yer'' ve ''Zaman''
Ankarada kiralık hobi bahcesi tarzında kümesler olduğunu duydum ama ne kadar güvenilir nasıl olur bilmiyorum.Bu konuda ayrıntılı bilgi ya da farklı fikirler verebilecek hobicilere şimdiden teşekkür ediyorum.

s.a eğer oyun kuşu beslemeyi düşünüyorsan,yer ve zaman demişsin ya bu ikiside olmadan olmaz..dertsiz başını derde sokma kimse kuşlarına senden iyi bakamaz bakmaz..ilerde bigün bu sorunları çözdükten sonra başlamanı tavsiye ederim...
boş zamanı değerlendirmeyi düşünüyorsan oltaları al şu avatardaki göle git ne balıklar vardır orda.
kendi adıma söyleyim kuşların yüzünden balığa gidemez oldum..

SİVRİHİSARLI' Alıntı:
s.a eğer oyun kuşu beslemeyi düşünüyorsan,yer ve zaman demişsin ya bu ikiside olmadan olmaz..dertsiz başını derde sokma kimse kuşlarına senden iyi bakamaz bakmaz..ilerde bigün bu sorunları çözdükten sonra başlamanı tavsiye ederim...
boş zamanı değerlendirmeyi düşünüyorsan oltaları al şu avatardaki göle git ne balıklar vardır orda.
kendi adıma söyleyim kuşların yüzünden balığa gidemez oldum..
A.s önerileriniz için teşekkür ederim.Çok emek ve zaman isteyen bir iş olduğu için malesef birtürlü bu sorunları aşamadım.Öyle uçuracak oynatacak zamanım zaten yok ama en azından 2-3 çift yerde görmek bile en azından içimdeki hevesi törpülerdi.Balık avınında müptelaları var ama bana göre değil ben kıyamıyorum hayvanların hepsini ayrı ayrı çok seviyorum (:

slm enis ankaranın nersesindesin bilemiyorum ama sincan sanayi içererisinde metin baltacı kardesimizin teraslı yeri var kiralık kümeslerde var selamımıda söyle yardımcı olur ayrıca yine sincan cimcit yolu saraycıkda hobi bahcesi var oradada kiralık kümesler var orası yer olarak daha güzel ve yeni mahallede mezarlık karsısında güzel bir yer var
EN SON BANKACI FARUK AGBİ ÇALISTIRIYORDU oradada kiralık kümesler var hangisi size yakınsa iletişime geçebilirsin insallah gönlüne göre bir yere kavusursun

SAYGILAR

kuscu_marik' Alıntı:
slm enis ankaranın nersesindesin bilemiyorum ama sincan sanayi içererisinde metin baltacı kardesimizin teraslı yeri var kiralık kümeslerde var selamımıda söyle yardımcı olur ayrıca yine sincan cimcit yolu saraycıkda hobi bahcesi var oradada kiralık kümesler var orası yer olarak daha güzel ve yeni mahallede mezarlık karsısında güzel bir yer var
EN SON BANKACI FARUK AGBİ ÇALISTIRIYORDU oradada kiralık kümesler var hangisi size yakınsa iletişime geçebilirsin insallah gönlüne göre bir yere kavusursun

SAYGILAR
A.s selam Abi Keçiörende oturuyorum.Hepside bana ters istikamette ama sanki karşıyadaki daha uygun gibi çok teşekkür ediyorum yardımcı olduğunuz için Saygılar (:

Geri