A
Anonymous
Misafir
Öncelikle merhaba, yeni mesajlar bölümünde bir şey bulamayınca sitede bir gezintiye çıkmayı düşündüm, başlıklarda gezinirken hobileriniz bölümüne girdim ve çok az başlık görünce bende bu hobimi ekleyerek sizinle paylaşmak istedim. Bu hobinin ismi farklılık göstermekle birlikte genel ismi 'ETİKETÇİLİK'tir. Etiketçilik'te kuşçuluk gibidir. Açıklanamaz, bir tutku bir hevestir. Etiketçilikte amaç; genellikle eski (1980-1997) araçlarda şık bir görüntü yaratmak ve bunun tadını çıkartarak etraftaki insanlarca dikkat çekmektir. Nikelajlar,çeşitli ışıklandırmalar bu dikkat çekmenin genel yoludur. Günümüzde özellikle Tofaş firmasının 'KUŞ SERİSİ' araçların yanı sıra mibibüs,kamyonet gibi büyük araçlarla birlikte yeni araçlarada uygulanan etiketçilik oldukça da pahalıya mâl olmaktadır. Sizin yolda görseniz almayacağınız bi teneke parçasına veya araba armasına milyarlar veren insanlar olmakla birlikte, yan sanayi ürün kullanıp ucuza kapatanlarda bulunmaktadır. Genel olarak otobüs,minibüs ve tır şöförlerinin başlattığı bu akım eski zamanlarda sadece gösteriş için arabayı aksesuara boğmak yani 'ARABA DİZMEK'ti. Günümüzde bir heves,hobi olarak yapılmaktadır. VE SON OLARAK BU ETİKETÇİLİK AKIMIDA KUŞÇULUK GİBİ BABADAN OĞULA,ONDAN DA TORUNA GEÇMEKTEDİR
Şimdi size amcam'la birlikte sahip olduğumuz aksesuarları göstereceğim, umarım sıkılmadan okumuşsunuzdur.
SAYGILARIMLA
Şimdi size amcam'la birlikte sahip olduğumuz aksesuarları göstereceğim, umarım sıkılmadan okumuşsunuzdur.
SAYGILARIMLA