HOBİYİ YATIRIMA DÖNÜŞTÜRMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR ARANIYOR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan -BEYAZADAM-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hasan erde
Meslek
otomotiv
İlgi Alanı
Kediler
severek uğraştığımız bu hobimizi severek çalışabileceği ciddi bi iş ortamı yatırımına dönüştürmek isteyen ciddi düşünen mümkün mertebe orta yaş üstü belli bi olgunluğa gelmiş neşeli babacan güler yüzlü dostlar arıyorum.güzel bi güvercin üretim çiftliği kurmak istiyorum.her cinsin en kaliteli damızlıklarından en özel en üstün damızlıklardan kurulu bi çiftlik...tek başıma yapabileceğim benim zaman ayırıpta üstesinden gelebileceğim bi olay deyil bu.ilk planda bütçe olarak ben nakit 30-40 bin tl ve oraya gerekiyosa 1 araç tahsis ederim ve kuş olarakta 40-50 çiftte oyun kuşu koyabilirim.(yani toplamda dolaylı olarak 70-80 bin tl kadar bi bütçe ile bu yola çıkabilirim.)porofosyenelce düşünüp zaman ve vakit ve benim kadar bütçe ayırabilecek bu işi severek gönül vererek yapabilecek bilgi tecrübe deneyim ve olgunluğa haiz arkadaşlar bana özel msjla ulaşsın lütfen.sessiz sakin doğayla iç içe bi çiftlikte yaşamayı hayal etsinler.ortak olacak dostlarımızın gene ortak verecekleri bi kararla kendilerine yakın bi yerdede kurulabilir....bu konularda da sorun yoktur.tapularda tüm ortakların adı geçicektir her şey şeffaf konuşularak anlaşılarak rıza alınarak yapılacaktır.bağırarak çağırarak yaygarayla karar alınmayacaktır.sorun çıkaran üzülen sıkılan bıkan pişman olan bırakmak ayrılmak isteyen olursa hissesi kuruluş maliyeti neyse tarafımca satın alınacaktır.ve bu noterden tastikli olarak aramızda yapacağımız anlaşmada belirtilecektir.çiftlik içersinde ortaklarımıza ve misafirlerimize aksedecek huzursuzluğa müsaade edilmeyececektir.ben iş olarak çok müsait olmadığım için işletmenin tüm sorumluluğu yönetimi idaresi bu dostlarımızda olucaktır o yüzden ordaki huzur ve güler yüz çok önemlidir benim için.arada biz geldiğimizde kuşlarla ilgilenemiyoz orda çalışamıyoz diye bize fırça atmasınlar bize bi mangal yakıp güler yüzle karşılayıp misafir edip ağırlasınlar bizim için yeterlidir.arazi yem üretimine müsait olursa üretimde yapılabilir.3-5 sene sonrası için çok karlı sağlam bi yatırım olucaktır.bu çiftlikte o zamana kadar anca tanınıp oturur.herkesin bildiği tanıdığı bi yer haline gelir.tüm güvercin sever iyi kuşa meraklı dostlarımızı garantili kesinlikle uçurup severek izleyerek beğenerek ne aldığından emin olmasını sağlıyarak misafir edebilceğimiz güzel bi ortam oluşturmaktır ilk amacımız..benimle aynı düşüncede olup bu yatırımın içersinde olmak isteyen arkadaşlar değerlendirsin lütfen...4-5 ortaklı bilinçli bi ekiple türkiyede marka olucak sevilip sayılıcak yalan dolandan uzak bilinçli kuş sever dostlarımıza hitap edebileceğimiz güvenilir nezih bi çiftlik kuralım birlikte..

Çok güzel bir düşünce, inşaallah durumu ve vaziyeti müsait olanlar ile en kısa sürede yola çıkarsınız. Allah utandırmasın.

mesut aslında türker ve sende olsan bu işin içinde çok şahane olur.sizden iyi severek bakıcak dertlerinden hastalıklarından bakımlarından anlıycak yetişmiş işi bilen deneyimli kuş sever arkadaşlarımız zor bulunur.ilaçtı v.s maşallahınız var.bilgi ve tecrübeleriniz anlatımlarınız çok güzel.eğer nasip olurda katılım olurda bu porojeyi bi şekilde hayata geçirebilirsek.kaliteli damızlık arayışlarımız olucak bu damızlıklarda kelebek ve dönekler için senden 2 çift söz alim şimdiden..:) sende renkleri temiz kaliteli iyi dönen güzel hatasız damızlıklar vardır sanıyorum.damızlık kuşlarıda parayla toplarsak yandık valla :)1 çift kelebek 1 çiftte dönek emaneten ayarlarsın bize. senin kuşlarıda üretip yanlarına yavrularından da ekleyip teşekkür ederek sana veririz tekrar geriye.sorun olmaz sanıyorum.mecburen bu konularda destek ve yardımlar rica edicez eş dosttan...nasip olursa yazları mangala gelirsin.yazın bol bol mangal yakar kuş uçurur sohpet ederiz kalmayada yatılı misafir hanemiz olur.şehir dışından gelen misafirler içinde yatıp dinlensinler diye yaparız güzel bi yer orda.sıkıntı olmaz yani maksat gelen eşimiz dostumuz rahat etsin hoşça vakit geçirsin..allah başımızdan geleni gideni eşi dostu eksik etmesin istiyorum..özellikle hafta sonları gelir kalırsınız sabah köy kahvaltısı yaparız öğleden sonrada bi mangal yakarız.oh mis gibi çokta güzel olur.bizden çok sizlerin yeri olucak aslında kuş severler meraklılar gelsin dinlensin eğlensin istiyorum.içersinde çevre düzenlemeleri masalar falanda olabilirse aileler bile gelir gezer sanıyorum.zamanla kuş çok olur orda.görsel anlamda çok enterasan görüntülerde oluşur.zamanla 20-30 bin tane kuş bi seferde havalanırsa şaşmam..insanlar sırf bunu görmeye seyretmeye bile gelir bence.ben urfada görmüştüm karışma diyolar orda buna gök yüzü kuştan kararmıştı. :)çok ilginç gelmişti bana.

Güzel bir proje umarım hayata geçer.Bu şekilde bir hedef koyulması bile çok hoş SAYGILARIMLA OĞUZ :slm:

Hasan Kardeş,

Ben fikrine sadece hobi tarafından varım. Yani bu işten bir para kazanılacağını da sanmıyorum. Ama ülkemizin güvercinlerinin soylarını bozulmadan devam ettirmeğe çalışmak güzel bir amaç olur. Düşüncenin parasal boyutu ne olur, nasıl karşılanır bilmiyorum. Ama bu fikir için İstanbul'a yakın bir yer olması gerekir. İznik hem Bursa' ya hem İstanbul' a yakın. Tarla fiyatları da henüz uçmadı.

Bu konuda ciddi düşünen tüm arkadaşları, hatta bu buluşmaya katılmak ve tanışmak isteyen herkesi İznik' e bekliyorum. Bu buluşma için Bayramın 3. gününden sonra hafta sonuna kadar hergün olabilir. Herkesi evimde yatıramam ama evimde tanışma toplantısı ve bir öğlen yemeği organize edebilirim.

Hüseyin Ener

Fikir güzel yalnız hobi olarak kalması taraftarıyım işin içine kar amacı gütmek girerse iki taraf için de sıkıntı olabilir.Ülkemizde bu işe profesyonel yaklaşılmadığı sürece bu tip projeler hayalde kalır maalesef.

-BEYAZADAM-' Alıntı:
mesut aslında türker ve sende olsan bu işin içinde çok şahane olur.sizden iyi severek bakıcak dertlerinden hastalıklarından bakımlarından anlıycak yetişmiş işi bilen deneyimli kuş sever arkadaşlarımız zor bulunur.ilaçtı v.s maşallahınız var.bilgi ve tecrübeleriniz anlatımlarınız çok güzel.eğer nasip olurda katılım olurda bu porojeyi bi şekilde hayata geçirebilirsek.kaliteli damızlık arayışlarımız olucak bu damızlıklarda kelebek ve dönekler için senden 2 çift söz alim şimdiden..:) sende renkleri temiz kaliteli iyi dönen güzel hatasız damızlıklar vardır sanıyorum.damızlık kuşlarıda parayla toplarsak yandık valla :)1 çift kelebek 1 çiftte dönek emaneten ayarlarsın bize. senin kuşlarıda üretip yanlarına yavrularından da ekleyip teşekkür ederek sana veririz tekrar geriye.sorun olmaz sanıyorum.mecburen bu konularda destek ve yardımlar rica edicez eş dosttan...nasip olursa yazları mangala gelirsin.yazın bol bol mangal yakar kuş uçurur sohpet ederiz kalmayada yatılı misafir hanemiz olur.şehir dışından gelen misafirler içinde yatıp dinlensinler diye yaparız güzel bi yer orda.sıkıntı olmaz yani maksat gelen eşimiz dostumuz rahat etsin hoşça vakit geçirsin..allah başımızdan geleni gideni eşi dostu eksik etmesin istiyorum..özellikle hafta sonları gelir kalırsınız sabah köy kahvaltısı yaparız öğleden sonrada bi mangal yakarız.oh mis gibi çokta güzel olur.bizden çok sizlerin yeri olucak aslında kuş severler meraklılar gelsin dinlensin eğlensin istiyorum.içersinde çevre düzenlemeleri masalar falanda olabilirse aileler bile gelir gezer sanıyorum.zamanla kuş çok olur orda.görsel anlamda çok enterasan görüntülerde oluşur.zamanla 20-30 bin tane kuş bi seferde havalanırsa şaşmam..insanlar sırf bunu görmeye seyretmeye bile gelir bence.ben urfada görmüştüm karışma diyolar orda buna gök yüzü kuştan kararmıştı. :)çok ilginç gelmişti bana.
HASAN USTA GÜZEL OLUR .
BAŞKA GELİR OLDUĞU TAKDİRDE.UZUN SÜRE GETİRİSİ OLMAYACAKTIR.ZATEN EVDEKİLER *AÇLIKTAN YORGANLARI KEMİRİYOR.* :haha: :slm: teşekkürler.

damızlık konusunda sıkıntı yok, tam destek :)

zorlaştırıcı deyilde kolaylaştırıcı olmak için.daha ufak maliyetlerle ulaşılır olmak için ortak sayısını arttırıp bütçeyi büyülterek katılımcıların koyacağı rakamları küçültebiliriz..bu porojeyi hayata geçirmek için teklif öneri fikir yardım katılım v.s...görüşlerinizi bekliyorum..arkadaşlar ben tüm samimiyetimle tekrar altını çiziyorum ben tek başıma mümkün deyil yapamam ilgilenemem bu kuşlarla uğraşamam.vericeğim parayı pulunuda geçtim ilgilenme olayı çok önemli benim için.kuşların mutlu sıhhatli keyifli olucağını bilip emin olmam lazım.bende ilgilenme olanağı yok..o yüzden ilk etapta bu işe vakit ayırıp bu hayvanlarla gönülden ilgilenebilecek severek zevkle bu kuşlara çocuğu gibi vakit ayırabilecek dostlar arıyorum..20-30 dönüm arsası olan arkadaşlar uçuk kaçık fiyatlar olmadığı sürece arsa koyabilir veya burdan satış amaçlı teklifte edebilir.....nalbur v.s inşaat ve inşaat malzemesi işi yapan arkadaşlar bu tarz işleri finanse ederek veya yaparak katılabilir.ve hiç katılım olmazsa tek başıma kalırsam -----ben kuşlara bakarım kuştan anlarım seve seve çok güzel ilgilenirim vaktim zamanım bol sorun olmaz ihmal olmaz diyen arkadaş varsa... bana kendine yakın çevresindeki bi köyden en az 10 dönüm bi arazi baksın..mümkün mertebe etrafı çevrili bahçe içersinde bi köy evi ahırı samalığı anbarı kümesleri olan 4-5 dönümü ekilebilir arazi olan bi yer bulurlarsa haber verirlerse sevinirim...eskişehirde kuş besleyen arkadaşlar varsada çiftelere 13 km yakınlıkta Orhaniye diye bi köyde 6170 m2 bi yer varmış.bu arazinin tamamının etrafı duvarla çevrili kocaman bahçe içersinde hazır kurulu ve 5 dönümüde ekilebilir araziymiş.buğday arpa v.s...bana bu bölge hakkında bilgi verirlerse makbule geçer.burayı ok verirlerse.isteyenlerle ortak alabilirim istenirsede tüm parasını ben veririm ama işletmesini yapıcak kuşlarla ilgilenicek sağlam güvenilir arkadaşlar dostlar bulabilirmiyiz...??şimdi böyle işlerde paranın tamamınıda ben verince karşı taraftaki arkadaşlarda ciddiyette ilgi alakada otomatikman azalma olur diye korkuyorum....yarın ceketini alır çeker gider keyfine göre kuşları açar açmaz veya bakımlarını ihmal eder kuşları aç bırakır pis bırakırlarsa olmaz yani beni vebale günaha sokarlar..o yüzden bu tarz olayların kesinlikle kuşları çok seven gönül vermiş insanlarla ortaklı olması ilk tercihimdir..yani önce kendisi kuşları çok sevicek bundan keyf alıcak....

Güzel bir çalışma..
İstanbul'da uçurma alanıyla ilgili bir çalışm var mı?

Canım kardeşim düşünce ve fikirlerine saygı duydum inşallah senin gibi düşünen bir kaç arkadaş daha bulur bu güzel hobiyi hayata geçirirsin damızlık konusun da bende sana yardımcı olabilirim selamlar.

gencoahmet' Alıntı:
Canım kardeşim düşünce ve fikirlerine saygı duydum inşallah senin gibi düşünen bir kaç arkadaş daha bulur bu güzel hobiyi hayata geçirirsin damızlık konusun da bende sana yardımcı olabilirim selamlar.

Ahmet Abi,

Üzülerek belirteyim ki: Bu konuyu açan arkadaş daha sonra başka başlıklar altında birçok arkadaşa kabul edilemeyecek saçma sapan yazılar yazmış, hatta sitemize de hakaretlerde bulunmuştur. Bu nedenle bu arkadaşın siteye girişi yasaklanmıştır.
Bu başlık, aslında silinmesi gereken bir başlıktır.
Bilgilerinize sunarım.
Saygılar,

Geri