-BEYAZADAM-
Üye
- Ad Soyad
- hasan erde
- Meslek
- otomotiv
- İlgi Alanı
- Kediler
severek uğraştığımız bu hobimizi severek çalışabileceği ciddi bi iş ortamı yatırımına dönüştürmek isteyen ciddi düşünen mümkün mertebe orta yaş üstü belli bi olgunluğa gelmiş neşeli babacan güler yüzlü dostlar arıyorum.güzel bi güvercin üretim çiftliği kurmak istiyorum.her cinsin en kaliteli damızlıklarından en özel en üstün damızlıklardan kurulu bi çiftlik...tek başıma yapabileceğim benim zaman ayırıpta üstesinden gelebileceğim bi olay deyil bu.ilk planda bütçe olarak ben nakit 30-40 bin tl ve oraya gerekiyosa 1 araç tahsis ederim ve kuş olarakta 40-50 çiftte oyun kuşu koyabilirim.(yani toplamda dolaylı olarak 70-80 bin tl kadar bi bütçe ile bu yola çıkabilirim.)porofosyenelce düşünüp zaman ve vakit ve benim kadar bütçe ayırabilecek bu işi severek gönül vererek yapabilecek bilgi tecrübe deneyim ve olgunluğa haiz arkadaşlar bana özel msjla ulaşsın lütfen.sessiz sakin doğayla iç içe bi çiftlikte yaşamayı hayal etsinler.ortak olacak dostlarımızın gene ortak verecekleri bi kararla kendilerine yakın bi yerdede kurulabilir....bu konularda da sorun yoktur.tapularda tüm ortakların adı geçicektir her şey şeffaf konuşularak anlaşılarak rıza alınarak yapılacaktır.bağırarak çağırarak yaygarayla karar alınmayacaktır.sorun çıkaran üzülen sıkılan bıkan pişman olan bırakmak ayrılmak isteyen olursa hissesi kuruluş maliyeti neyse tarafımca satın alınacaktır.ve bu noterden tastikli olarak aramızda yapacağımız anlaşmada belirtilecektir.çiftlik içersinde ortaklarımıza ve misafirlerimize aksedecek huzursuzluğa müsaade edilmeyececektir.ben iş olarak çok müsait olmadığım için işletmenin tüm sorumluluğu yönetimi idaresi bu dostlarımızda olucaktır o yüzden ordaki huzur ve güler yüz çok önemlidir benim için.arada biz geldiğimizde kuşlarla ilgilenemiyoz orda çalışamıyoz diye bize fırça atmasınlar bize bi mangal yakıp güler yüzle karşılayıp misafir edip ağırlasınlar bizim için yeterlidir.arazi yem üretimine müsait olursa üretimde yapılabilir.3-5 sene sonrası için çok karlı sağlam bi yatırım olucaktır.bu çiftlikte o zamana kadar anca tanınıp oturur.herkesin bildiği tanıdığı bi yer haline gelir.tüm güvercin sever iyi kuşa meraklı dostlarımızı garantili kesinlikle uçurup severek izleyerek beğenerek ne aldığından emin olmasını sağlıyarak misafir edebilceğimiz güzel bi ortam oluşturmaktır ilk amacımız..benimle aynı düşüncede olup bu yatırımın içersinde olmak isteyen arkadaşlar değerlendirsin lütfen...4-5 ortaklı bilinçli bi ekiple türkiyede marka olucak sevilip sayılıcak yalan dolandan uzak bilinçli kuş sever dostlarımıza hitap edebileceğimiz güvenilir nezih bi çiftlik kuralım birlikte..