Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ark siz akbaş kuşu görmmşsiniz kuşlar gzl ama yavru almak için ii dildir eger yavru almak için beslyorsdan besleme derim kuşlar gzl sadece uçar başka bi işe yaramz yanklı kuşlar çnkü
selamlar.sarıdeniz rümuzlu arkadaş doğru söylüyor.sırf beğendiğimizi göstermek için karaya ak dememeliyiz.bu kuşlar baska kuşları standardından çok uzak.kesmeleri bozuk.hemde çok bozuk.bir taklacı sever olarak ben bile bunları biliyorsam baska besleyenlerin bunu daha iyi bilmesi gerek.sırf hoş görünmek için kusurları es geçersek bu arkadaşa iyilik değil kötülük etmiş oluruz.doğruyu söylemmekde yanlıştır.kuşçular org a bakın.bu site sanki bir güvercin üniversitesi .her güvercinin standart özellikleri ve güvercinlerin her türlüsünün resimleri var.bir taklacı sever olarak bunları ben bu siteyi inceleyerek öğrendim.emeği geçenlere binlerce teşekkür.ha bir de resimlere bakıp geçmiyorum.forumdaki her konuyu okuyorum.tavsiye ederim nacizane.saygılar.