Hollanda'dan Fatih Sonmez' in Donekleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Xerius
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Xerius

Üye
Siteyi ziyaret et
İlgi Alanı
Köpekler
Selam arkadaslar,

Yillarca taklaci besledikten sonra nihayet bizim yore'nin yani Izmir' in Doneklerini beslemeye basladim.
Yalniz bu kuslari burada bulmak cok zor, kuscularin cogu Taklaci yada Adana besliyor.
3 ay ugrastan sonra 4 cift donek bir araya getirebildim :)

image022zj4.jpg

image017eq3.jpg

image016gz3.jpg

image019gq1.jpg

gerçekden çok zor olan birşeyi başarmıssınız tebrikler dogru yoldasınız dönek bir başkadır bende izmirli olarak sizi destekliyorum kuşlarınız da guzel allah bol yavru nasip etsin

Maşallah dönekleriniz çok güzeller. Hele hele kırmızının yanındaki siyah olan bir başka. Yuvada bu güzel döneklere yakışır bir şekilde duruyor. Uçuruyormusunuz bunları?
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

selamlar. döneklere maaşallah. 3. resimdeki tarçıni pek yakışıklıymış, bakışı bile "ben dönerim abi" diyor :heyo: bol yavrulu ve sağlıklı sezon geçirmeniz dileği ve de İzmir imbatıyla... Bu arada orada dönek bulmak bu kadar zorsa "boyoz" bulmak imkansızdır herhalde :haha:
dostlukla...

gevrek ve çiğdemi hiç söylemiyim o zaman. :) :D
ama isteyınce herşey oluyor bakın bulmuslar donekleri oyle bir yerde.

basoglanh' Alıntı:
Maşallah dönekleriniz çok güzeller. Hele hele kırmızının yanındaki siyah olan bir başka. Yuvada bu güzel döneklere yakışır bir şekilde duruyor. Uçuruyormusunuz bunları?
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

Selam,

Yavru vermeden ucurmayi dusunmuyorum, biri bir giderse zor bulurum yenisini :)

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
gevrek ve çiğdemi hiç söylemiyim o zaman. :) :D
ama isteyınce herşey oluyor bakın bulmuslar donekleri oyle bir yerde.

Gevrek citir olmasada bulunuyor, turklerin oldugu yerde cigdem bulunmazmi ? :haha:
ama gel gelelim boyoz' a burda onu bilen bile yoktur :ckmk:

sayın abim bu kuşlar hayatımda gördüğüm enzor hayvanlardır bilgim bu kuşlar üzerinde gerçekten çok yüksek şimdi anlatmaya başlasam anlatmakla bitmez ama bu tarifi yapayım sana belki anlarsın ...........yeryüzündeki canlı hayvanlar arasında dönek güvercini tek şeklini degiştire bilen hayvandır ....................onun için bu hayvanların muhabbeti yerde degil havada oluyor ben izmir bucada oturuyorum yıllardır bu hayvanların içerisindeyim ben 20 senemi verdim yeni yeni ögrendim ama siz benim bu yazdıklarımdan ne anlarsınız bilemem ama ben bu işi prf ce yapıyorum isterseniz birgün misafirim olun ok allaha emanet olun byyyyyyyyyyyy

maşallah uzun süre uğraştığına değmiş güzel kuşlar bir araya getirmişsin güle güle besle

Geri