HOLLANDADAN KAYSERI YERLISI / VIDEO ALBUM /MUZIK

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MEHMET TASKIRAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mehmet taskiran
Meslek
kuscu metal
İlgi Alanı
Kediler
MUHTEREM,KUSCU ARKADASLAR
bunlarda benim colleksiyonumdan bir bolum,murolar haric digerleri hakiki kayseri yerlisi damci oyun kusu.
begenmeniz umudiyle.
saygilar.
video yu goruntulemek ve izlemek icin asagidaki linke basiniz.

[youtube]http://nl.youtube.com/watch?v=wWVoYRtINns[/youtube]

slm mehmet
bende haarlemde kaliyorum insallah bir gun gorusuruz
saygilar

S.A Mehmet abi....

Maasallah güzel kuslarin var,güle güle besle emegine ve yüregine saglik abi...

Allah a emanet ol,saygilarimla...

ben kusları goremedım ama olsun arkadas iyı beslemeler

sami gultekın' Alıntı:
ben kusları goremedım ama olsun arkadas iyı beslemeler

SEN BIRTANESIN YA HELAL :ckmk: :tamam: :tamam:

SLM BİLADER YA BEN ANTALYADAN KATILIYON SİZE BİLADER KAYSERİDE İY OYUN KUŞU YOK DİYORLAR ASLI VARMI YA
BEN BİRCOK YERDE SEYRETTİM AMA KAYSERİDE YOK DEDİLER YA

fatih_xw' Alıntı:
SLM BİLADER YA BEN ANTALYADAN KATILIYON SİZE BİLADER KAYSERİDE İY OYUN KUŞU YOK DİYORLAR ASLI VARMI YA
BEN BİRCOK YERDE SEYRETTİM AMA KAYSERİDE YOK DEDİLER YA

Abim izin verirsen ben bir Kayserili olarak burda 3-5 kelime söylemek isterim..
Kayseride tabikide çok güzel oyun kuşları var. Zaten oyun kuşlarının bir çoğu iç anadolu bölgesinden çıkmaktadır. Ben her yaz Kayseri ye giderim ve her gittiğimde beni benden alan onlarca kuş izlerim. Çünkü orda diğer ırklar umursanmaz. Onların tek amaçları vardır: oyunlu taklacı beslemek. Ve bunu inanın bana çok iyi yapıyorlar. En basitinden benim halamın oğlunda bir arap akkuyruk var takkalı: kuş 4 saat falan rahat uçuyor ve taklasıda maaşallahı var çok iyi.. İçerde 4-5 tane atıyor. Yani söylemek istediğim orda çok iyi kuşlar var. Zaten birgün yolunuz düşerse bunu siz de fark edeceksiniz...

selam kardes 4-5 saat ucan kustan hayir gelmez.kabuledilen ucus zamani 50-70 dakikadir
bende hollandada kaliyorum ve youtube de benim kuslarin videosu var baki verin linkim {nihat50}yazin
saygilar nihat50

nihat50' Alıntı:
selam kardes 4-5 saat ucan kustan hayir gelmez.kabuledilen ucus zamani 50-70 dakikadir
bende hollandada kaliyorum ve youtube de benim kuslarin videosu var baki verin linkim {nihat50}yazin
saygilar nihat50
SLM GÜZEL KUSLAR GÜLE GÜLE UCURURSUNUZ INS.

SLM NIHAT BEY BEN ANLAYAMADIM NE DEMEK ISTEDINIZ 4-5 SAAT UCAN KUSTAN NE GIBI HAYIR GELMEZ BIRAZ
ACIKLARSANIZ SEVINIRIM.TSKLER

SAYGILARIMLA

Geri