HOLLANDADAN TEL KUYRUKLAR M.GUCLU

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Rüzgar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

Rüzgar

Üye
Siteyi ziyaret et
URL=http://imageshack.us]
afbeelding236on6.jpg
[/URL]

maşallah tel kuyruklar güzelmiş, havada oyanamaları nasıldır, bende bunların hastasıyım ama hep kaçırdığımdan iki çift kaldı elmide onlarda düze değil dike dönüyorlar. seninkiler nasıl

Maşallah çok güzel kelebekler. Sanırım kostüm ön planda yetiştiriyorsunuz?

10 numara kuşlar, nazar değmesin, emeğinize sağlık.
dostlukla...

SLM
butun arkadaslara ilgileri icin tesekkurler
SEVGILER
SAYGILAR
M.GUCLU

slm dushemi
tellilerde kayip oldukca ust duzeyde sanirim cok oyunlu olduklarindan
bendekiler oyunlari guzel karsiya oyunlu hepsi ama cok sertler
kayip kacinilmaz
SAYGILAR
M.GUCLU

cok guzel kuslar
emeginize saglik
superrrr
bulent

ABİ BU TELLİLERİ SAYA IRKINDA TEK GEÇERİM HEP PERFORMANS HEMDE KOSTÜM OLARAK SÜPER, BİDE BAKICILAR Kİ POSTA GİBİ, MAAŞALLAH ÇİFT ÇİFT YAVRU ALIYORUM, KALİTEYİ ARTIRDIM YAVRULARDA TEK TEL ALMAYA BAŞLADIM, BİDE İKİNCİ YAVRULARDAN SONRA ANA BABA DAHAD Bİ GÜZEL VE SERT OYNAMAYA BAŞLADI Kİ, AKILLI OLANLAR KALDI ELİMDE KİMSEYEDE BAKMIYOR , ELEYE ELEYE İKİ ÇİFT KALDI AMA DAMARIDA TUTTURDUM SANIRIM YAVRULAR TEK VE ÜÇ TELLİ, SELAMLARRR...

slm mehmet bey
sizin adiniza sevindim insallah bol bol guzel yavrular alisiniz
tellileri oyun bakimindan bende tek gecerim oyunlari mukemmel
SEVGILER
SAYGILAR

masallah bilader gùzel kuslar allah kazadan saklasin kafa kuyruk mavinde gecerli yani :evet:

MAŞALLAH bu güzel kuşlarınızı bizimle paylaştığınız için tşk ederim hastalıksız ve bol yavrular alman dileği ile kocaelinden selamlar :tamam:

TEL KUYRUKLARINIZ COK GUZEL BENDE BI ARA BESLEMISTIM BU KUŞLARDAN AMA KESINLIKLE UCAR OLARAK TEL KUYRUK BESLEMEYIN ACI TECRUBE EDINIRSINIZ TEL KUYRUK KADAR BEYNI DONEN KUS YOKTUR BIR BAKARSINIZ KENDI KUSUNUZ USTUZUZDEN SARMIS MAKARAYI GECIP GITMIS SIZDE SADECE IZLEYE BILMIŞ OLURSUNUZ. AMA BU BILE MUKEMMEL BIR KUŞ OLDUGUNA LEKE SUREMEZ

paylaşım ıcın teşekkurler,süper walla duruşları maşallahı var oyunları hakkında bılgınız varsa bıraz bahsedermisiniz saygılarımla

Kuşların MAŞALLAHı var bunlar sadece kostüm mü? yoksa oyunlu?bol yavru almanız dileigyle.UŞAK"tan SERDAR ARSLAN.

slm
butun arkadaslara iyi dilekleri icin ayri ayri tesekkur ederim
evet bir zamanlar bu kuslari besliyordum iki sokak arkamda bir arkadasima butun tellileri verdim
kuslari beyenmedigimden degil mavibasmavikuyruklara daha vazla ilgi verdigim icin tellilerle ilgilenemedim
o yuzden bu kuslari kiramiyacagim arkadasima hediye ettim
su an sanirim kuslar 40 tane oldu oyunlari ve sadakatlari kumesine cok iyi kuslar
saygilar
sevgiler
m.GUCLU

abi en azından kendıne 1 cift ayırsaydın yani böyle kuşlardan zor bulunur kostum olarakta besleseniz bile iyi verim alıcagınızı düşünürdüm..

saygılarımla

SLM
cihan kardesim aslinda dogru soyluyorsun ama tellileri barindiracak yerim yok iki bolum kumesim var bir bolumu damizliklar icin
bir bolumude ucan kuslarim icin kostum kusu besledigim icin farkli renklerin bir arada durmasi sakincali
hem verdigim arkadasim bu kuslarin hastasi benden daha iyi ilgileniyo inan kuslarin simdiki durumlarini
gorsen kostum ve oyun olarak cok cok daha iyiler asagi yukari 40 civarinda tellisi var o da tek renk bakiyo
kuslarin islahi icin boylesi daha hayirli
saygilar
sevgiler

maşallah mehmet bey telliler çok güzel rabbim tüyü kadar ömür versin emeğinize sağlık.bende telli tutkunuyum hala var forumdada resimleri var aslında tam bir kelebek tutkunuyum mavibaş kuşunu çok önce sırf kostum oalrak yapmıştık sonra aslanbaşa döndük mavibaşları çıkarttık ama mavibaş kuşu zevkli kuştur dileğim güzel mavibaşlar yapmanızdır verdiniz emek için teşekkürler.

Geri