Hoş geldin Ramazan-ı Şerif

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kemal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

kemal

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Kemal Tüfekçi
Meslek
kuyumcu
İlgi Alanı
Kuşlar
Musa AS Cenab-ı Hak ile mükâleme ederken buyurdular: Ya Rabbi! Bana, seninle konuşma nimetini bahşettin. Acaba bana verdiğin bu nimetin benzerini, başka bir kuluna verdin mi? Bunun üzerine Cenab-ı Hak: Ya Musa Benim öyle kullarım var ki, ben onları ahır zamanda göndereceğim. Ve onlara Ramazan-ı Şerif ayını ikram edeceğim. İşte o kullarıma, senden daha yakın olacağım. Çünkü sen, benimle, aramızda yetmiş bin perde olduğu halde konuşuyorsun. Ümmet-i Muhammed, oruç tuttuğu, dudakları beyazlayıp, renkleri sarardığı zaman, iftar edecekleri vakit, benimle onlar arasındaki olan bütün perdeleri kaldırırım. Ya Musa müjdeler olsun Ramazan-ı Şerif ayında susuzluktan ciğeri yanana ve karnı acıkana.

selamunaleykum
bu mubarek ay insallah TURK ISLAM alemine hayirlara vezile olur nice saglikli ramazanlar dilerim
saygilarimla ferhat

Kemal abi güzel bir konu olmuş. Tüm İslam aleminin mübarek ramazan-ı şerifini kutlarım... Hepimizin hakkında hayırlısı olması dilekleriyle...

Tüm İslam aleminin mübarek ramazan-ı şerifini kutlarım...

Degerli kuscular.org uyelerı ramazanınız hayırlı olsun

bütün müslüman alem,nin ramazan hayırlı olsun bütün kuşcuların ramazan mubarek olsun

selamun aleyküm
Allah razı olsun ümmeti Muhammed in Ramazan ı şerif i hayırlara vesile olur inşaallahb

kemal' Alıntı:
Musa AS Cenab-ı Hak ile mükâleme ederken buyurdular: Ya Rabbi! Bana, seninle konuşma nimetini bahşettin. Acaba bana verdiğin bu nimetin benzerini, başka bir kuluna verdin mi? Bunun üzerine Cenab-ı Hak: Ya Musa Benim öyle kullarım var ki, ben onları ahır zamanda göndereceğim. Ve onlara Ramazan-ı Şerif ayını ikram edeceğim. İşte o kullarıma, senden daha yakın olacağım. Çünkü sen, benimle, aramızda yetmiş bin perde olduğu halde konuşuyorsun. Ümmet-i Muhammed, oruç tuttuğu, dudakları beyazlayıp, renkleri sarardığı zaman, iftar edecekleri vakit, benimle onlar arasındaki olan bütün perdeleri kaldırırım. Ya Musa müjdeler olsun Ramazan-ı Şerif ayında susuzluktan ciğeri yanana ve karnı acıkana.
CENABI MEVLAM YENİSİNE NASİP ETSİN.....

Geri