Hoş Geldin Ya Şehr-i Ramazan ..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SNRAVCI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

SNRAVCI

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Soner AVCI
Meslek
Muhasebe Finansman
İlgi Alanı
Köpekler
ramazan-kutlama.jpg

rama%5B3%5D.jpg

images

images

images

ramazan19po6.jpg

ramazan15kr7.jpg

Yüce Rabbim Cümle İslam Alemine Hayırlı Mübarek kılsın , Oruçlarımızı Oruç gibi tutmayı bizlere de nasip etsin .. Ramazanımız Mübarek olsun.

Amin abim.

Allah herkese kolaylık versin, tüm islam aleminin ramazanı hayırlı , oruçları kabul ve makbul olsun , selamlar...

Tüm İslam aleminin mübarek ramazan-ı şerifini kutlarım...

Allah-u Teale hepinizin oruçlarını kabul eder inşllah. Ben diabetli olduğum ve insülin kullandığım için tutamıyorum. Her sene buruk giriyorum ramazana. Sağlığınız yerindeyse tutun oruçlarınızı bu çok büyük bir nimet :(

asim123' Alıntı:
Allah-u Teale hepinizin oruçlarını kabul eder inşllah. Ben diabetli olduğum ve insülin kullandığım için tutamıyorum. Her sene buruk giriyorum ramazana. Sağlığınız yerindeyse tutun oruçlarınızı bu çok büyük bir nimet :(

Rabbim şifa versin kardeşim.
Üzüldüm bu yaşta seker hastalığı.
Allah şifa versin inşallah .

asim123' Alıntı:
ALLAH SİFALAR VERSİN BU MUBAREK GÜNLERDE İNSALLAH SAGLIGINA KAVUSURSUN ASIM KARDESM

Tüm islam aleminin ramazanı hayırlı, oruçları kabul ve makbul olsun.

Teşekkur ederim abilerim allah razı olsun saolun.

Sevgili Peygamberimiz (s.a.s) buyurdular ki : Ramazan ayın birinci gecesi girince bir ay süresince bir tanesi bile kapanmamak üzere bütün cennet kapıları sonuna kadar açılır ve Allah’ın emri ile şu şekilde seslenir. Ey hayır yapmak isteyenler gelin. Ey kötülükte aşırıya gidenler kendinize gelin. Tevbe eden yok mu, günahlarının affa uğramasını silinmesini isteyen dileyen yok mu gelin ki dileğiniz kabul olsun. yaptığınız günahlar af olsun Bir isteği olan yokmudur bu ne mübarek aydır gelin isteyin ki dileyin ki dileğiniz yerine gelsin. Bu davet tanyeri ağrıncaya kadar hergün bu ay içinde devam eder.

ramazan ayının hakkını vermek dileğiyle, islam aleminin ramazanını kutlar, hayırlara vesile olmasını temenni ederim.

asim123' Alıntı:

Kardeşim şimdi Cuma namazından geldim.
İzmir/Konak/Şadırvanaltı Camiinde, cuma öncesi vaaz veren imam,
Konak İlçe Müftümüz idi. Oruç üzerine idi konuşması.
Ve insilünün, ağrı kesici şırınga ile iğnenin, kan vermenin, Dil altı kalp ilacının, bu saydıklarımın orucu bozmasına zararı yokmuş. Kısacası Orucu bozmuyormuş.
Eğer gerçekten tutmak istiyorsan sıkıntı yok Asım kardeşim.

Büyüklerimin ellerinden kücükleimin gözlerinden öperim.
Hepimiz orucluyuz. :slm:
Hayirli Ramazanlar

Geri