hünkari almak istiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan silik dumanlı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kubilay aydın
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar bana tek yada çift hünkari lazım renk önemli değil satmak isteyen arkadaşlar fotoğraflı fiyat söylerse sevinirim şimdiden herkese teşekkürler

Kubilay kardeşim ben sana 20-30tl ye bulabilirim...

SELAMLAR KUBİLAY KARDEŞİM,

ÖNCELİKLE SANA NE KONUDA YARDIMCI OLABİLECEĞİMİZİ NETLEŞTİREBİLİRSEK ELİMİŞZDEN GELDİĞİNCE YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIZ. SAHİP OLMAK İSTEDİĞİN IRKLAR YERLİ YADA YABANCI IRKLARDAN MI HANGİSİNİ İSTİYORSUN MESELA;

YURT DIŞI MEŞELİ
FİYATLARI ORTALAMA ÇİFTİ 600-TLDEN BAŞLAR 5OOO-TL YE KADAR BULUNUR.STANDARTLARI GAGA VE RENK DAĞILIŞLARINA GÖRE DEĞERLENDİRİLİR. EN BÜYÜK DEĞER KATAN STANDARTLARI PAPĞAN KAFA VE KANARYADAN UFAK GAGALARA SAHİP OLMALARIDIR.

YERLİ OLANLAR 80 TL DEN 250 TL YE KADAR BULABİLİRSİN STANDART VE DEĞERLERİ YABANCI IRKLARLA AYNI ÖZELLİĞİ TAŞIR.

SAYGILARIMLA,
ÜMİT KARAGÖZ
www.fegsed.com
www.fegsed.net
www.fegsed.org.tr

YERLİ KIRIKLARININ RESİMLERİNİDE BULURSAM FİYAT OLARAK SANA YARDIMCI OLABİLİRİM.

YERLİ OLARAK BUNLARI KASTETMİŞTİM YUKARIDAKİ RESİMDE YANLIŞLIK OLDU. ÖZÜR DİLERİM.

yerli ırk tercihimdir

sinan kardeşim msn adresin varmı varsa verebilir misin

slm arkadaşlar bende yerli hünkarı almak istiyorum satabilicek arkadaşlar varmı

Bulunduğunuz illeri belirtirseniz yardımcı olmaya çalışırım..Referans isterseniz GÖKSAL BALCI daki hünkarileri ben sattım..İYİ Günler
Burdur dan Müjdat Şenay..

Husnu Karaca' Alıntı:
Müjdat bey Ben Çorlu - Tekirdağ

Yardımcı olmak isterim ama buldunğum ile giren otobüs kısıtlı eğer aldırtma ya da etrafımda bulunan yakın bi ilden aldırtma imkanınız varsa elimdeki yerli hünkarilerle elimden geldiği kadar yardım edebilirm..Gönderecek illerim kısıtlı..

Geri