Hünkari Aranıyor İstanbul !!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ReplaXX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ReplaXX

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
taner kumral
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Merhabalar

ben istanbuldan aranıza katılmaktayım

1 çift hünkari fiyatı 50-60 arasında olan renkleri güzel 1 çift hünkari arıyorum istanbul içi elden alabiliriz.. Kuşların Resimleri İle Gösterirseniz Karar Verilir Ve Sizinle İrtibata Geçilir..

Teşekkürler...

elimde bir çift damızlık hünkari var şuan altında 2 adet yumurtasıda var daha yeni yumurtladılar fiyat olarak 70 lira istiyorum istanbul gaziosmanpaşa ya bağlı 500 evlerde oturuyorum

göndermeye çalıştım resimleri hata veriyo msn adresi gibi bişeyin varsa ordan gösterebilirim

sana bu takım 50 tl

Ekli dosyalar

• Görüntü156 (2).webp
    Görüntü156 (2).webp
    17 KB · Görüntüleme: 1,300
ist neresinden acaba ? ve başka resimlerde alabilirmiyim ?

kuşlar güzel birkaç resim ekleyip yandan kuşların ve tel bırakabilirsen yarın arar görürşürüz ve alabilirimde hemen...

Haber Bekliyorum...

bilader ben tekirdağ çorludanım esenler otogardan çorlu bir saat sürüyor gelirsen eğer tel 0538 643 17 42 sanada bir kıyak yaparım yol paran çıkar bu anaç ların yanında 5 tanede yavru kızması var ikisi yeni eşe geliyor toplam 7 tane olur anaçlarla kızmaların 2 si kırmızı kanat 3 üde çam kabuğu kanat elimde olan resimleride bunlar

Ekli dosyalar

• Görüntü188.webp
    Görüntü188.webp
    23.5 KB · Görüntüleme: 1,242
  • Görüntü187 (2).webp
    Görüntü187 (2).webp
    12.9 KB · Görüntüleme: 1,244
  • Görüntü166 (2).webp
    Görüntü166 (2).webp
    15.1 KB · Görüntüleme: 1,274
sana 7 kuş 175 tl yapar 150 tl alırım yol paran çıkar yanında 2 de bango biri kara kanat kuyruk biri düz beyaz onlarda beleş 7 yerli hünkari 2 tane bango hepsi 150 tl kuşların hepside sağlıklı amacım kümeste yer açmak damızlıkların hepsinde ya ymurta var yada yavru çok çoğaldılar

Ekli dosyalar

• Görüntü161 (2).webp
    Görüntü161 (2).webp
    10.7 KB · Görüntüleme: 1,230
  • Görüntü159 (2).webp
    Görüntü159 (2).webp
    5.7 KB · Görüntüleme: 1,240
teşekkür ederim gerçekten almak isterim ama çalıştığım için ve uzak olduğu için gelme olasılığım olamaz istanbul içi alabilirim bir yeerden Tabi

İstanbul da satanlar olabilirse pm atabilir...

önemli değil bilader zaten kuşların 2 çifti satıldı bu gün . kal sağlıcakla

sağol yinede bakıp yazdığın için...

Geri