Hünkari güvercinler.Hasan Gökce

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ORİENTAL_FRİLL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kelebekçi HASAN
Meslek
İMALAT
İlgi Alanı
Kemirgenler
normal_DSC02022.JPG

normal_DSC02023.JPG

normal_h%C3%BCnkari%2C1.JPG

normal_hunkari%2C2.JPG

normal_DSC01473.JPG

normal_DSC01474.JPG

normal_DSC01471.JPG

normal_DSC01468.JPG

normal_sar%C4%B1_erkek.JPG

normal_DSC01623~0.JPG

normal_DSC01622~0.JPG

normal_DSC01634.JPG

normal_DSC01625.JPG

normal_DSC00655.JPG

normal_DSC01926~0.JPG

normal_h%C3%BCnkari_sat%C4%B1l%C4%

normal_DSC01909.JPG

normal_sat%C4%B1l%C4%B1k_sar%C4%

normal_sat%C4%B1l%C4%B1k_h%C3%

normal_sat%C4%B1l%C4%B1k_hunkari~0.JPG

normal_DSC01818.JPG

normal_DSC01819.JPG

normal_DSC01729.JPG

normal_DSC01725.JPG

normal_DSC01646.JPG

normal_DSC01651.JPG

normal_hunkari_.JPG

normal_blondinette~0.JPG

normal_h%C3%BCnkari__.JPG

normal_sar%C4%B1_h%C3%BCnkari.JPG

normal_DSC01219.JPG

normal_h%C3%BCnkari__oriental_frill.JPG

normal_osmanli_resimleri6.jpg

maaşallah :tamam: bakmaya kıyamadım sağlıcakla besleyin :slm:

Tşkler sagol elımızden geldıkce iyi yapma calısıyoruz.

Eline sağlık arkadaş kem gözlerden ırak olsun ,allah nazardan saklasın ,Lüle burgazda hünkari bakan yok denecek kadar az ,yavru bakımı zor diyorlar ,bu konuda aydınlatırsan sevinirim. saygılar Ö PAPATYA.

gönderen HASANGOKCE » 04 May 2009 16:50

Selam Merhaba İyi Günler

Bu Hünkariye baslama ılk sebebı kendı ırkımız olması ne yazıkı ülkemız kısa zaman kadar cok az derece kalması ama suanda baya bır uretıcı bu hunkari ırklarına beslemeye basladı HÜNKARİ damızlıklarım abim OsmanÇAGLAR dan gecti kendısı damızlıklarını yılladır yurt dısında getıriyor

Öncelikler en iyi Tedavi koruma saglık damızlık saglık yavrular verir damzılıgı devam saglar.

Üretıme gırmeden öncelık bakıcı kusun gözle gözukmeyen saglık sorunları ola bılır bunun ıcın bazı öneml ıcın ıc parazıt olsun ust solum yolları olsun vb. gıbı bunlar kürlemısı yapmamız gereklı yoksa görunmeyen saglık problemlerı yavru salgılar buda bakıcı kusun bakmadıgı yada ılgelenmedıgı kanısına varırız sorun baska yerde ararız bakıcı kusun tum saglık sorunları haletmıs olmamız gereklı.

Üretim konusu gelince öncelıkle hünkari yavrusu bakacak kusun (bakıcının) sakin olaması cok önemlı bırde damak genişligi önemli
cins söglemek istemıyorum cunku benım ıcın genel olara hepsı hünkar yavruların bakıyor Posta,Kelebek,Taklacı vb.sadece bakacak olan kusun ilk yavruya bakaması üretıcı ıcın yavru buyutmesı ıcın avataj bırde bakıcı kuslara secilecek yemlerde cok önemli tek cesıt farklı cesıt olmasında zıyade proteyın yuksek yemler secmek gerekıyor yavru buyume cagındayken hünkari kusun da yavru yeme düşcegı zaman yada ılk dustugu zaman önune yemı suyu bırakılırs yavru yem su ıhtıyacları karşılamaya baslar.

Kesinlıkle ben dıyeyım kendım yavruya mama takvıyesı yemleme yapmıyorum sadece cok zor kaldıgım durumlarda yapıyor nedır bakıcı kusumda bır sorun olursa zorunlu sebeblerden dolayı yapıyorum benım herzaman ılk tercıhım bakıcı kusun bakması yapalıcak takvıye varsa yeme karıstırılıp yapmak mama olsun dıyer vb.

Bakıcı kuşlarıma gelınce resimlerın tabıkı yayınlamak ısterım ama bu sene vıdeo kayıt yapmayı dusunuyor yeni baslacak arkadaslarımda gorsunler ki cogu kusun hünkarıye baktıgın bılsinler.

HÜNKARİYE Başlacak olan arkadaslar bende tavsıye hünkari kusuna öncelıkle hakim olsunlar özelıklerini normları hakında bilgı alsınlar ondan sonra bu kusu aramaya baslasınlar tşkler saygılar

HasanGÖKCE USAK
0 535 4010981

normal_h%C3%BCnkari10.jpg

kuşlarınız maşallah mem çok güzel hemde sağlıklı bu kadar kuşu bir arada sağlıklı tutmak çok ilgi ister ., sağlıklı bol yavrularrrr

Maşallah ;
Hasan bey kuşlarınız sağlıklı görünüyor, bu ırkı yetiştirmede başarılarınızın devamını dilerim.

o kadar baktım tek diyebilecegim nazar deymesin inş:)

iyi akşamlar arkadaslar.

abi slmlar maşallah kuşlar cok güzel.allah can pelği versin.kızmazsan size birşey ormak istiyorum.bu hükarilerin fiyatlarını öğrenebilrmiyim,eğer bi sakıncası yoksa.kızmazsanız.sarılaın.abi kuşlarınız cok güzel hayran kaldım.tek kelimeyle süperrrr. :evet:

Selam

İlgınız icin tesekurler burada kızacak bır durum yok Hunkarıler rakamları ulkemızde cok farklı degısıyor ıyı kusta aynı kotu kusta bızlerde bazen anlam veremıyoruz bır takım hunkarı suankı rakamları ortala 500 baslıyor.

hunkari beslemk bır ayrıcalıktır

Geri