hünkari için bi fikir ltfn.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bukalemun201
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ebubekir GÜMÜŞ
Meslek
Satış Danışmanı
İlgi Alanı
Kediler
İnternette ilanlar arasında bi hünkari gördüm hoşuma gitti ama hünkari hiç beslemediğim için ve 1 çift elimde olmasını istediğim için bu kuş hakkında siz dostlarımdan fikir edinmek istiyorum kuş tek erkek yanına birde dişi buldum mu kümeste süper olucağına inanıyorum sizler ne dersiniz?
http://www.sahibinden.com/ilan/hayvanla ... 9846/detay?

Fiyatları abartılı yazmışlar, ayrıca çokta iyi değiller.

Hüseyin BAŞOĞLAN' Alıntı:
Fiyatları abartılı yazmışlar, ayrıca çokta iyi değiller.

ŞU RESİMLERİNİ KOYDUĞUM KUŞUN TEK FİYATI 75 TL HÜSEYİN ABİ HOŞ Bİ KOŞA BENZİYO AMA ANLAMIORUM BUNU BELİRTTİM SİZLERİN FİKİRLERİ BENİM İÇİN ÖNEMLİ YANLIŞ YAPMAK İSTEMEM ÇUNKU.

kuş yerli hünkari, kuşun kanadı açık(akkolluk var) kuyrukta parasız (pulsuz) kuyruk tüyü var dediğin para bayağı çok bu kuşa

muygun' Alıntı:
kuş yerli hünkari, kuşun kanadı açık(akkolluk var) kuyrukta parasız (pulsuz) kuyruk tüyü var dediğin para bayağı çok bu kuşa

Kuşta Hünkari Ye ais Pek bi özellik mevcut değil anladığım kadarıyla :D

Kanatta açıklık var, kuyruk parası düzensiz, ayrıca yerli olmasına rağmen gagası normalinden uzun.

Normal fiyatları tane 25-30 civarı.

Ekli dosyalar

• hnkari1.webp
    hnkari1.webp
    16.4 KB · Görüntüleme: 1,830
BU BİLGİLER VE İLGİN İÇİN TEŞEKKÜRLER, BESLEMEYE DEĞİCEK BİR KUŞ BENİM İSTEDİĞİM. BU BESLEMEYE DEĞER BİR KUŞ DEĞİL ANLAŞILAN...

Benimde bi katkım olsun..Diğer arkadaşlarında söyledikleri gibi kuyruklarında ve kanatlarında düzensizlik mevcut bu tip hatta bundan daha az kusurlu YERLİ hünkariyi Edirnekapı Kuşpazarında 50 Lira'ya alabilirsin. Saygılar.

ben soy kuşu istiyorum peki hangisini beslememi önerirsiniz?

Hünkari'nin birçok rengi ve özellikleri vardır.Renk düzeni gaga yapısı vs. Hünkari bölümünde bunları araştırıp iyi bilgi edinmen lazım . Ben tam olarak bilgiye sahip değilim yanlış yönlendirmek istemem saygılar.

fiyatı gerçekten abartı söylenildiği gibi oldukça da hatası var dörtlük dörtlük değil ama resimdeki kuştan kat be kat daha iyi bir takım yerli hünkari aldım yeni çiftine 80 tl verdim anasını babasını bunların ufak kardeşlerini büyük kardeşlerini yani sülalesini gördüğüm soyundan emin olduğum kuşlar hem de ona göre mükayese et kardeşim

belki bende bir çift bulurum bir gün :)

bulursun tabi niye bulamayasın çok istersen sorayım arkadaşa daha elinde var mı diye bunları çoğaltmıştı 100 e yakın yerli hünkari vardı elinde ve inan tek ana babadan en son çıkartıyodu elinden başka tür bakıcam die kapış kapış gidiyordu da bir takım kurtarıp alabildim şükür:D

kardes izmirde kus pazarında 15lıra bunlar saygılar

izmirr_hünkari' Alıntı:
gagaları cok uzun bunların ondan para etmıyor hemde hunkarıden sayılmaz bunlar
peki hünkari değilde ne o zaman bunlar?hünkari sadece satanet ve blondetten mi ibaret?yani tüy yutmuşmu gözü sulanmışmı diye hergün kontrol etmek zorunda olmadığımız, ona buna yavrusunu baktırmak için eziyet çekmediğimiz ve uçurabildiğimiz , keyifli neşeli kuş hünkari sayılmaz öylemi

muygun' Alıntı:
izmirr_hünkari' Alıntı:
gagaları cok uzun bunların ondan para etmıyor hemde hunkarıden sayılmaz bunlar
peki hünkari değilde ne o zaman bunlar?hünkari sadece satanet ve blondetten mi ibaret?yani tüy yutmuşmu gözü sulanmışmı diye hergün kontrol etmek zorunda olmadığımız, ona buna yavrusunu baktırmak için eziyet çekmediğimiz ve uçurabildiğimiz , keyifli neşeli kuş hünkari sayılmaz öylemi

:tamam:

Geri