Hunkari kendi yavrusuna baka bilirmi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bender
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Bender

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Bender aLturki
Meslek
ogrenci
İlgi Alanı
Kemirgenler
Merhaba Arkadaslar Ben suudi arabistandan kardesiniz Bender Alturki nasilsiniz umarim iyisinizdir

size bir sorum olacak :

yurt disina cikmam gerekiyo yaklasik 20 cift hunkarim ve 40a yakin posta guvercinim var guvercinleri kardesime emanet edicem ama o yumurtalari nasil degistirecegini bilmiyor sorum

sorum su arkadaslar: hunkari kendi yavrusuna baka bilirmi ? gagalari gercekten cok kisa ve irki mukemmel nadide kuslarim

cevabinizi bekliyorum :

bi kac fotograf :
www.gulfup.com
[/url][/img]

www.gulfup.com
[/url][/img]

www.gulfup.com
[/url][/img]

www.gulfup.com
[/url][/img]

www.gulfup.com
[/url][/img]

Öncelikle merhaba Bender abi, kuşların gerçekten harika. Ama bilindiği üzere hünkari sıfır gaga bir kuş abi, fotoğraflardada belli olduğu gibi gagaları yok gibi. Yavru bakımına gelince yavrularını bırakmazlar fakat besleyememe sorunu ile ölümler veya aşırı zayıf kalmalar meydana gelebilir. Kardeşinizin yaşı aşırı ufak değilse ona tarif etsen veya senin yaşlarında bir arkadaşına bu durumu anlatsan kuşların devamı için iyi olur abi. Ben bu kanaâtteyim. Yinede sen bilirsin; SAYGILAR

Muharrem Şahin' Alıntı:
Öncelikle merhaba Bender abi, kuşların gerçekten harika. Ama bilindiği üzere hünkari sıfır gaga bir kuş abi, fotoğraflardada belli olduğu gibi gagaları yok gibi. Yavru bakımına gelince yavrularını bırakmazlar fakat besleyememe sorunu ile ölümler veya aşırı zayıf kalmalar meydana gelebilir. Kardeşinizin yaşı aşırı ufak değilse ona tarif etsen veya senin yaşlarında bir arkadaşına bu durumu anlatsan kuşların devamı için iyi olur abi. Ben bu kanaâtteyim. Yinede sen bilirsin; SAYGILAR

Merhaba kardesim oncelikle hizli yanitin icin tesekkurler . ablamin oglu aslinda 8 yasinda saece yem vermesini soyledim sular otomatik olarak suluklara depolaniyor zaten anlatmaya calistim anlayamadi ben 3 yumurta cekerim altlarindan sonrasini onlara birakirim yumurtlamayi kesmesinler diye 20 cifftten sadece 2 yavru almistim kendileri bakinca bi sormak istedim tesekkurler

diğer açtığınız başlıkta bende bu soruyu size sormuştum. orada güzel beslenmiş yavrular vardı. acaba o kuşlar sizin değil mi?

eraann1' Alıntı:
diğer açtığınız başlıkta bende bu soruyu size sormuştum. orada güzel beslenmiş yavrular vardı. acaba o kuşlar sizin değil mi?

turkiyeye geliyorum analar babalar bakamiyolar yavrulara posta guvercinlerin altina koyuyorum ve takviye yapiyorum

1 kere denedim 20 ciftten sadece 2 yavru aldim bidahada denemedim yapa bilirlermi bilmiyorum kardesime birakiyorum uvercinleri cunku yolu varmidir bakmalari icin

gayet tabi benim efendim olurmu oyle sey.

anladım. diğer başlıkta da yazmışsınız. ben mantık hatası yaptım anlaşılan. güle güle besleyin kuşlarınızı.

eraann1' Alıntı:
anladım. diğer başlıkta da yazmışsınız. ben mantık hatası yaptım anlaşılan. güle güle besleyin kuşlarınızı.

olur oyle seyler Tesekkurler :)

Geri