Hünkari Kırması kuş hakkında bilgi almak istiyorum ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan delicem46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

delicem46

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Cem Pakaydın
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
arkadaslar merhaba.. öncelikle bu kuş hünkari kırması tarzi bir kuş bunu kabul edıyorum ama bu kuşun ucma ozelligi hakkında bilgisi olan var mı ? yanı sadece sus kusumudur bu yoksa havadada ucabilme ozelligi var mı ?? saygılar

resim20235.jpg

Bu kuş düz uçar yani baska gibi ama öyle bildiğim kadarıyla öyle çok uzun uçmasa da 30-40 dk uçar...

.............SİNAN ÖZTEKİN.................

polllat' Alıntı:
Bu kuş düz uçar yani baska gibi ama öyle bildiğim kadarıyla öyle çok uzun uçmasa da 30-40 dk uçar...

.............SİNAN ÖZTEKİN.................

teşekkür ederim kardeşim bugun bu kuştan aldımda 1cift merakettim.. bango fiyatları tavan yapmıs kuş severlere cok ayıp edılıyor..

Evet yaa. Kuşu olan herkes olmayacak fiyatlar çekiyo..
Bu arada aldığın kuşun maaşallahı var çok beğendim güle güle besle...

...............SİNAN ÖZTEKİN................

polllat' Alıntı:
Evet yaa. Kuşu olan herkes olmayacak fiyatlar çekiyo..
Bu arada aldığın kuşun maaşallahı var çok beğendim güle güle besle...

...............SİNAN ÖZTEKİN................

bango fiyatları 300 le 1.500 arası değişiyor.. alıcaktım bu kadar oldugunu tahmin etmedım..
bu arada resim alıntıdır benım kuşun resmını cekmedım daha ama bunun aynısı oldugu için koydum konya hunkarısı dediler.. bangoyla hunkarı cakması tarzi bişi =) tanıdıgım bi adamdı temız oldugunu bildim için aldım.. hadi nazar degmesın inşallah =) sende yok mu bu tarz kardes ?

Erkek
22112009446.jpg

Dişi
22112009445.jpg

aldığım çift bu sinan kardeş

Yok be kardeş alıyım dedim en aşağı 100 tl ye var. Bende de kuşa verecek o kadar para yok...İlerde olur inşallah bi gün..

.........SİNAN ÖZTEKİN............

polllat' Alıntı:
Yok be kardeş alıyım dedim en aşağı 100 tl ye var. Bende de kuşa verecek o kadar para yok...İlerde olur inşallah bi gün..

.........SİNAN ÖZTEKİN............

eğer ilgilenirsen bende uygun olur kardesım mekanım istanbul özelden yaz istersen ordan konusalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri