Hunkari lazim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hünkarici_Ali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ali akman
Meslek
ogrenci
İlgi Alanı
Kemirgenler
selamin aleykum cumleten herkese Yerli ve orjinal hunkariler paylasacagim elinde bunlardan bulunan benimle irtibata gecsin il ilce farketmez heryere gelip ala bilirim (ciddi alici)

1_ orjinal Sari ozan blondintte ( full sari 2 beyaz cubuklu olmasi sart)

2_orjinal hunkari saltanat fotograftakiyle ayni olmasi sart (maci beyaz cubuklu)

3_ Orjinal full beyaz blondintte (full beyaz tirnaklar gaga olma sartiyla)

4_ yerli mavi beyaz cubuklu hunkari

5_ yerli giri beyaz cubuklu hunkari

Elinde olanlar irtibata gecsinler ozel mesaj olarak ciddi aliciyimdir aranan mevcut oldugu surece

Canım kardeşim aramıza hoş geldin yanlız bu ilanı alınık ve satılık kuşlar bölümüne kaydırır isen daha iyi olur selamlar.

gencoahmet' Alıntı:
Canım kardeşim aramıza hoş geldin yanlız bu ilanı alınık ve satılık kuşlar bölümüne kaydırır isen daha iyi olur selamlar.

satin almak isteyenler bolumunde daha uygun olacagini gordum cunku satmak degil satin almak istiyorum hocam hosbulduk (y)

kuscumert41' Alıntı:
sahibininden.com bakabilirsin
tesekkurler hocam ben daha cok hunkari besleyicilerinden almak isitiyorum toplu alacagim

ve fiyatlar hakkinda bir bilginiz varmi assagi yukari

Buradaki pazarda ve ve mezatlarda 50 tlden başlio takım fiyatı

kuscumert41' Alıntı:
Buradaki pazarda ve ve mezatlarda 50 tlden başlio takım fiyatı

cok iyi aradim hic bulamadim besleyen veya satan kisiyi taniyan varmi

istanbulda 100 tl satılıyorlar istiosan tlfnun veriyim

yok kusura bakma bende bitane sitede buldum 100 tl ye takımı

Yerli hünkari fiyatları fazla değil ancak Hollanda hünkarileri kalitesine göre 500 - 1000 tl den başlar. İnternette hünkari aratırsan birçok alternatif bulabilirsin.
Kolay gelsin..

herkese tesekkur ederim elinde olan olursa bana ozel mesaj atsin

herkese selamlar, bana da yerli hünkari ( 4. ve 5. fotoğraftakilerden, bazı yerlerde paralı bango vs.) denen çamkabuğu renginde bir tek dişi lazım. adana da ikamet ediyorum. satmak göndermek isteyenler ulaşımı da düşünsünler lütfen. ilgilenen, elinde olan varsa ve yardımcı olursanız çok sevinirim inanki. çünkü bu tür kuşları adana da bulmak çok zor. herkese teşekkürler.

teşekkürler, bahsettiğiniz siteyi biliyorum ancak sitede ya tek dişi yok, ya fiyatlar fahiş ya da uzak şehirlere gönderim yapmıyorlar..vs

Geri