volkan59
Gold Üye
- Ad Soyad
- volkan parlak
- Meslek
- tezgahtar
- İlgi Alanı
- Kemirgenler
[email protected] Çerkezköy/Tekirdağ
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
teşekkür ediyorumSinan_33' Alıntı:GÜZEL KUŞLAR ...
Merhaba Hakan cım Özkan Bey e Hünkarileri ben verdim...(Meslektaşız Özkan Bey ile)kralgüvercin59' Alıntı:slm kardeş.ben sraylıyım.özkan abiye senmi verdin o kuşları.
Merhaba Fatih Bey her renk olmasa bile çoğu var bunlar kuşlarımın bir kısmı .Hünkari beslemek yetiştirmek ayrı bir keyif veriyor.İnşallah hepimizin kümesi sağlıklı bol yavrulu olur.Teşekkür ediyorum...fatih Eroğlu' Alıntı:mrb kardeşim gerçekten güzel kuşların var.Maşallah hemen hemen her renkten var.Bende bir hunkari sever olarak memnun oldum bu kadar güzel kuşların olmasından bol yavrulun saglıklı bir sezon dileğiyle saygılar.
Aynı yerde oturuyoruz istersen telefon aç kuşları görmüş olursun RESİMDEKİLER SADECE KÜÇÜK BİR KISMI 0542 635 51 24 VolkanORHAN_28' Alıntı:SLM SATILIK VARMI ARALARINDA VARSA NE KADARA OLUR
dediğiniz gibi kuşlar tüydeyken fotolarını çektim tabii bu durumda malum kuşlar kendini pek gösteremiyor.Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum...Tekirdağ dan sevgiler....hasanyılmaz' Alıntı:maşallah hünkarileriniz çok harikalar galiba tam tüydeyken cekmişşiniz fotoları ama öyleyken bile göz dolduruyor bol yavru almnız dileğiyle burdur dan selamlar........
Bir hünkari yetiştiricisi olarak bu ırkı besleyenlerin artması gerçekten çok güzel...Tabii sizin bangolarınız da mükemel.gökay' Alıntı:Maşallah;
Şu sıralar forumda hünkari resimleri şölen gecidi var, hepside birbirinden güzeller.Bu ırkı yetiştirmede ,başarılarınızın devamını dilerim.
Her rengi olmasa bile bir çok renk mevcutta var inşallah her rengini elde etmek nasip olur.Güzel temennilerinize çok teşekkür ediyorum..tuncay3577' Alıntı:kuşlarınız maşallah çok güzel her renkleri mevcut herhalde sağlıklı bol yavru alman dileğiyle .....