Hünkari Resimleri (Kanat Kuyruklar)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar

25032007014ya8.jpg

ucusları
img0622bcompxw3.jpg

328071483smallhs6.jpg

img0624bcompdw0.jpg

img0589bcompoa5.jpg

img0630bcompok4.jpg

nekadar guzel resıler ya hayatımda gordgum en guzel guvercın resımlerınden gercekten cok guzel kım cektı bunları?

paylaşım için teşekkür

resimler ve kuşlar harika acaba satılık mı satılıksa kaç lira?

Ben bu hünkarileri yer kuşu diye biliyordum uçabiliyorlarmı yani perfonmansları nedir

s.a. arkadaşlar bende hünkari besliyorum.fotoğraftakilerin aynileri bende var.bunlar yerli ırk çok sadıkve çok uçuçudurlar.cik cik bir yavru hünkarimin 4gün dolaşıp teslim olmayıp eve geldiğini bilirim.fakat bunların daha iri ırk olanları var onlar tam bir süs kuşu uçmazlar.sadece görüntü için beslenirler.bunlara bazı yörelerde aslanbaş diyorlar.hoşçakalın.

Merhabalar.
Ömür bey yorumunuz için teşekkürler. Evet bunlar yerli ırk. Bunların daha irileri Alman Saltanat daha irileri ise Hollanda balondinet denilenler yanlış hatırlamıyorsam.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

yorumlarınıza katılıyorum Hüseyin bey.ben alman satanet hollanda balondinet beslemektense yerli irkı tercih ederim.hem akıllı hemde sadık hayvanlar.elimde alman kırıkları var fakat üretemiyorum.yerliler ise maşallah mantar gibi ürüyor.hüseyin bey hünkarilerin kanat kuyruk işlemeli olanlarına satanet, komple gövde işlemeli olanlarınada,balondinet diyorlar.fakat bu güvercinler kuş merakı olanıda ölmayanıda mest ediyor.saygılarımla.

malatyalıcem bu kuşlar her kuş gibi uçabiliyor ama azman gibi uçuyor yani bi harket donmek oynamak takla atmak gibi deil

profösyonel olarak fotoğraf sanatı ile uğraşıyorsunuz galiba mükemmel görüntüler kuşlarsa bir başka güzel
bir çiftine sahip olmak isterdim

evet fotolar öyle güzel cıkmıski insanın baktıkça bakası geliyo paylaşım için teşekkürler.....

abı fotograflar çok güzel çekenkerin eline saglık çok guzel olmuş saygılar fatih

benede var bu ırktan paralı dıye gecer bızım burda kunkarı dedıklerımız daha cusselı buyuk olan ucurmazlar bende ucurmak ıcın aldım 1 cıft anas ve 4 kızma bıde mınık yavrum var umarım kacırmadan beslerım

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0078.webp
    Fotoğraf0078.webp
    386.8 KB · Görüntüleme: 1,094
Geri