HÜNKARİ TAKIM (ÇAMKABUĞU KANAT)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mezarci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

mezarci

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mustafa kalkanlı
Meslek
muhasebe
İlgi Alanı
Kemirgenler
Merhaba arkadaşlar ben bir aydır bu kuşu arıyorum dün paça takımı rengi cok güzel bir takım cıktı mezatta cok para veren var diye alamadım.Elinde olupta satmak isteyen varsa cep numaramı bırakıyorum ben kuşu nişanlıma hediye edicem kendim kuş beslemeyi bıraktım.İstanbulda uygun fiyata bulabilecegim birilerini tanıyan varsa yardımcı olursa sevinirim.Yardımlarınız için şimdiden sağolun.Saygılar.
0537 484 99 00
istanbul / sarıyer

nasıl kuş arıyorsun arkadaş

Ekli dosyalar

• boldonet (13).webp
    boldonet (13).webp
    81.2 KB · Görüntüleme: 3,019
mezarci' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar ben bir aydır bu kuşu arıyorum dün paça takımı rengi cok güzel bir takım cıktı mezatta cok para veren var diye alamadım.Elinde olupta satmak isteyen varsa cep numaramı bırakıyorum ben kuşu nişanlıma hediye edicem kendim kuş beslemeyi bıraktım.İstanbulda uygun fiyata bulabilecegim birilerini tanıyan varsa yardımcı olursa sevinirim.Yardımlarınız için şimdiden sağolun.Saygılar.
0537 484 99 00
istanbul / sarıyer
Aradığınız fiyat aralıklarınıda belirtirseniz daha çabuk sonuca ulaşırsınız. Eğer Muğla'dan aldırma imkanınız var ise size arap nakışlı veya yerli hünkari hediye edebilirim.

Merhaba arkadaşlar yardımlarınız için sağolun şimdiden.resimdeki kuş alman ben alman kuşlarını pek sevmiyorum yerli kuşlarımız daha küçük, güzel ve orjinaller, bizim kuşumuz kendi kanlarımız.. siyah veya kahve renkli kanatlı olabilir (Çamkabuğu).muğladan aldıracagım tanıdık kimse yok malesef:( teklifiniz için sağolun arkadaşım.istanbul içinden alabilirim yannız.Fiyat aralıgı olarak renkleri canlı güzel bir takım 70 ytl satıldını gördüm bu fiyat olabilir.yardımcı olan tüm arkadaşlarıma şimdiden sağolun.Saygılar

mezarcı arkadaş bu kuşalr satılık

Ekli dosyalar

• boldonet (35).webp
    boldonet (35).webp
    2.1 KB · Görüntüleme: 2,914
Selam çetin nuri arkadaşım kuşların cok güzel maşşallah ithal kuşlar safkan ama fiyat cok o kadar veremem yardımın için sağolasın.

Arkadaşlar yerli kırmasıda olur o kuşların formlarıda iyi ama çamkabuğu kanat olucak siyah.

Geri