hünkari yavru bakımı

delicem46

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Cem Pakaydın
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
arkadaslar biliyoruzkı hunkarıler cok zor yetıstırılıyor.. bunların yavsuna kısır olan bir kusum var bakabilir mi ? illa hiç yavru yapmamıs bir kus mu bakması gerekıyor yardım ederseniz sevinirim teşekkürler.

Merhaba arkadaşım hunkari konusunda sana elimden geldince yardımcı olmak isterim.İlk önce biraz kuşların hakkında bilgi almam lazım .Yerli hunlarilerdenmi yoksa hollanda veya alman diye tabir edilen daha kısa gagalı kuşlardanmı besliyorsun yazarsan sevinirim.Bende hunkari sever olarak aramıza hoşgeldin demek isterim saygılar.

fatih Eroğlu' Alıntı:
Merhaba arkadaşım hunkari konusunda sana elimden geldince yardımcı olmak isterim.İlk önce biraz kuşların hakkında bilgi almam lazım .Yerli hunlarilerdenmi yoksa hollanda veya alman diye tabir edilen daha kısa gagalı kuşlardanmı besliyorsun yazarsan sevinirim.Bende hunkari sever olarak aramıza hoşgeldin demek isterim saygılar.

abim tam sana msj attım bu kadar olur saygılar orda resımlerıde var kusların yardımcı olursanız sevınırım saygılar..

ardaşım hünkari yavru ister yerli ister avrupa hiç fark etmez hiç yumurtlamamış veya yavru bakmamış postalara baktır ben çok memnunum

Bazı kuşlar yavrularının tekine bakabiliyor, burada dikkat edilecek husus, yuvanın rahat olması, sitres vb. şeylerin olmaması, kaliteli damızlık yemi, yavrular yumurtadan cıktımı ,anne kuşun kursağına dikkat et maya dediğimiz şeyin olması lazım, kursak dolu gözükür anlaşılır, maya yapmazsa kuş yavruyu kaydır başka kuşun altına.Daha öncede foruma yazıldı ,kısa gagalı kuşlar, yavru on gunluk oldumu bakmakta zorlanır, yavru kuşun gagasını azına alamaz, sebeb budur, uzun gagalı kuşlara rahatlıkla bakabiliyorlar, bu yavrusuna düşkün olmadığı anlamına gelmez.Eğer bakıcı kuşların altına yavru kaydıracaksanız, hunkarilerinizin altına arada uzun gagalı kuş koyun, hayvan küsmesin.

Geri