Hünkariler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ksknkdr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

ksknkdr

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kadir keskin
Meslek
yönetici
İlgi Alanı
Kemirgenler
[No message]

Ekli dosyalar

• DSCN0861.webp
    DSCN0861.webp
    313.1 KB · Görüntüleme: 2,781
  • DSCN0870.webp
    DSCN0870.webp
    255.2 KB · Görüntüleme: 2,777
  • DSCN0872.webp
    DSCN0872.webp
    309.6 KB · Görüntüleme: 2,813
  • DSCN0868.webp
    DSCN0868.webp
    288.6 KB · Görüntüleme: 2,804
Maşallah

Uçuruyormusunuz bunları veya uçurduğunuz hunkariniz varmı ? hunkarilerin uçuşunu merak ettiğim için soruyorum.

Ben uçusu hakkında bilgi verim. Öyle çok eksta bişey yok zaten. Düz uçuyorlar. Ne çok yüksekden nede çok alcakdan. Ortalama seviyede. Ama manevraları oldukda iyi. Sert ve hızlı uçuyorlar

B.Demir' Alıntı:
Ben uçusu hakkında bilgi verim. Öyle çok eksta bişey yok zaten. Düz uçuyorlar. Ne çok yüksekden nede çok alcakdan. Ortalama seviyede. Ama manevraları oldukda iyi. Sert ve hızlı uçuyorlar

saolasın kardeşim peki uçuş süreleri nasıl ? 1 2 saat uçabiliyorlarmı böyle tam idmanlı bi kuş bu süreyi bulurmu ?

uçuş süreleri uzun 3-4 saat uçarlar
saygılar ŞABAN ORAL

Birazda sana bağlı uçuş süresi. Ne kadar çok uçurursan o kadar çok havada kalır kuş. hergün uçurulan kuşla ayda bir uçurulan kuş aynı değil

Saygılar..

B.Demir' Alıntı:
Birazda sana bağlı uçuş süresi. Ne kadar çok uçurursan o kadar çok havada kalır kuş. hergün uçurulan kuşla ayda bir uçurulan kuş aynı değil

Saygılar..

Aynen kardeşim dikkat edersen bende devamlı idamanlı olduklarındaki uçuş sürelerini sordum :) saolasın yinede

Bu kuşların geçmiş hikayeside güzel osmanlı zamanlarında padişahlar dışında kimse besliyemiyormuş hunkari adı ordan geliyor herhalde hunkar lar dışında uçurulması yasaklanmış..

en kısa zamanda 1 2 çift kümesime koycam hasta oluyorum bunlara :)

maşallah, güzel kuşlar, allah uzun ömür versin

KADIR BEY KUSLARINIZIN GERCEKTEN MASALLAHI VAR GECEN SENELŞERDE KUSLARINIZI YERINDE ZIYARET ETME IMKANIM OLMUSTU ZATEN AMA EKSTRA OLARAK YANINA KEKLIKLERIDE KOYMUSSUNUZ :d SAGLIKLI KUSLAR BOL YAVRULAR ALMANIZ DILEGIYLE:d

Geri