muygun
Üye
- Ad Soyad
- Mehmet UYGUN
- Meslek
- Öğretmen
- İlgi Alanı
- Balıklar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
muygun' Alıntı:yerli herzaman iyidir bence
Ben yıllardır yerli besliyorum yavruda hiç sıkıntı yaşamadım afyon gibi soğuk yerde bile kışın çift yavruda zorlanıyolar ama tek yavruyu çok rahat büyütüyolar.yavru sezonunda hiç telef etmezlerReplaXX' Alıntı:çok merak ederek soruyorum yavrulara bakarken sorun oldumu yavruya bakmalarında bendede var ama daha yeni aldım yerli benimde ama daha yavrularını almadım hiç havalar soğuk diye yavrulara bakmaları nasıl ?
Zaten dünya çoğu ırkı osmanlının dağılma zamanında saraylarımızdan kaçırmış şimdi bize bizim kuşumuzu satıyolar.yerli ırklarımıza sahip çıkalım arkadaşlar.kanazon' Alıntı:muygun' Alıntı:yerli herzaman iyidir bence
Katılıyorum dünyada en iyi dönüş ve kostüm güvercinlerine sahibiz birde kıymetini bilseler.
evet gerçekten keyifli ve akıllı kuşlardır hünkariler iyide uçarlar, atıma gelirler tabi bunlar yerliler için geçerliReplaXX' Alıntı:Bende Yeni Hünkari Beslemeye Başlayan Bİri Olarak Önceden Beslediğim Birçok Kuşa Göre Hünkarilerin Uçuşu Ve Şekilleri Bakımından Bana göre hoş gelen kuş yok..
Teşekkürler Fatih bey.siz de yerli hünkarimi besliyorsunuz,satenet veya blondetmifatih Eroğlu' Alıntı:Maşallah güzel kuşlar güle güle besleyin.Bol yavrulu saglıklı bir sezon dileğiyle saygılar.