HÜNKARİLERİMDEN 1 ÇİFT VE YAVRULARI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan muygun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

muygun

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Mehmet UYGUN
Meslek
Öğretmen
İlgi Alanı
Balıklar
GÖK DİŞİ, GELİNALI ERKEK VE YAVRULARI 1 ÇİFT GÖK

Ekli dosyalar

• DSC04188.webp
    DSC04188.webp
    1,023.1 KB · Görüntüleme: 1,822
  • DSC04211.webp
    DSC04211.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 1,786
  • DSC04440.webp
    DSC04440.webp
    1.4 MB · Görüntüleme: 1,803
Yerli oldumu tepe ile gül kalitesi belli oluyo kuşlara maşallah.

yerli herzaman iyidir bence

çok merak ederek soruyorum yavrulara bakarken sorun oldumu yavruya bakmalarında bendede var ama daha yeni aldım yerli benimde ama daha yavrularını almadım hiç havalar soğuk diye yavrulara bakmaları nasıl ?

ReplaXX' Alıntı:
çok merak ederek soruyorum yavrulara bakarken sorun oldumu yavruya bakmalarında bendede var ama daha yeni aldım yerli benimde ama daha yavrularını almadım hiç havalar soğuk diye yavrulara bakmaları nasıl ?
Ben yıllardır yerli besliyorum yavruda hiç sıkıntı yaşamadım afyon gibi soğuk yerde bile kışın çift yavruda zorlanıyolar ama tek yavruyu çok rahat büyütüyolar.yavru sezonunda hiç telef etmezler

kanazon' Alıntı:
muygun' Alıntı:
yerli herzaman iyidir bence

Katılıyorum dünyada en iyi dönüş ve kostüm güvercinlerine sahibiz birde kıymetini bilseler.
Zaten dünya çoğu ırkı osmanlının dağılma zamanında saraylarımızdan kaçırmış şimdi bize bizim kuşumuzu satıyolar.yerli ırklarımıza sahip çıkalım arkadaşlar.

Bende Yeni Hünkari Beslemeye Başlayan Bİri Olarak Önceden Beslediğim Birçok Kuşa Göre Hünkarilerin Uçuşu Ve Şekilleri Bakımından Bana göre hoş gelen kuş yok..

ReplaXX' Alıntı:
Bende Yeni Hünkari Beslemeye Başlayan Bİri Olarak Önceden Beslediğim Birçok Kuşa Göre Hünkarilerin Uçuşu Ve Şekilleri Bakımından Bana göre hoş gelen kuş yok..
evet gerçekten keyifli ve akıllı kuşlardır hünkariler iyide uçarlar, atıma gelirler tabi bunlar yerliler için geçerli

Maşallah güzel kuşlar güle güle besleyin.Bol yavrulu saglıklı bir sezon dileğiyle saygılar.

fatih Eroğlu' Alıntı:
Maşallah güzel kuşlar güle güle besleyin.Bol yavrulu saglıklı bir sezon dileğiyle saygılar.
Teşekkürler Fatih bey.siz de yerli hünkarimi besliyorsunuz,satenet veya blondetmi

Geri