e3tr
Üye
- Ad Soyad
- vedat kutlay
- Meslek
- öğrenci
- İlgi Alanı
- Kemirgenler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kusbaz123' Alıntı:bunun sebebi genel olarak bitlerdir kuşlarında bir varsa bit ilacı kullan.
e3tr' Alıntı:kusbaz123' Alıntı:bunun sebebi genel olarak bitlerdir kuşlarında bir varsa bit ilacı kullan.
uygulama şekli nasıl olur bunun :hayir:
hepinize teşekkür ederim bugün fısfıslı ilaç aldım bütün kuşları elden geçirdim durumları iyi gözüküyor kaşınmalar felan durdu :heyo:kusbaz123' Alıntı:e3tr' Alıntı:kusbaz123' Alıntı:bunun sebebi genel olarak bitlerdir kuşlarında bir varsa bit ilacı kullan.
uygulama şekli nasıl olur bunun :hayir:
güvercin pazarına yakınlıgı nvarsa yada gidebiliceksen yada güversin satan bir dükkan biliyorsan oraya git ve bit ilacı iste benım kulandıgım bit ilaci beyaz renkte sıvı halde aslıdna bu toz seklındedır ama suyla karıstırılır ben hep suyla karıstırımıs halını alıyorum.ve fıs fıs ıle kusalrın kanat altlarıan kuyruk aldı belıne falan sıkıyorum 3-4 saat sonra bakıyorum 1 tane bıle bit kalmıyor 2 haftada bir ilaclıyorum ne bit nede böcek kalıyo kümeste.
yuvadakı her sandıga duvarlara yanı heryerıne sıkıyorum yavrualrı cıkartıyorum dısar ıılaclama yapıyorum 30 dk sonra yavrualrı yuvalarına koyuyorum.bu ilaclamayayı yapınca kusların kumesini acık tut sal dısarıda gezsınler cunkü ilacın kokusu biraz keskin kapalı kümeste havasızlık yapabılır.
kusbaz123' Alıntı:kuşlar ya kepekten kaşınır yada bitten bit yoksa kepek vardır.kepeği yok etmek için kuşların banyo yapmasını sağlayın bir kaba su koyun ve yıkansınlar. yaz kış fark etmez kuşlar için yıkanmak.