hurdalıktan aldığım yarım kümes onarsam iş görürmü?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sakranlı_ozqur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
özgür şen
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kemirgenler
kaç kuş beslenir bunda yorumlarınızı bekliyorum

Ekli dosyalar

• DSCN2788.webp
    DSCN2788.webp
    2.3 MB · Görüntüleme: 1,894
kumes olarak olur her tarafını tahtayla kaplarsanız kumes olur bence.

demir masamı :) bu normalde tavşan kümesi ne demir kasası:) üstündeki kapak açılıp kapanıyo altı tel yani bundan güzl bi kümes yapıcam yapınca atarım fotolarını bakarsınız sizde

kümes olur ama olmaz diyen abilerim kendi imkanlarını düşünerek olmaz diyorlar.yani bayagı büyük oda tarzı kumeslerde kuş besledikleri için bunlardan kümes olmaz diyorlar.çok rahat 3 çift beslenir bunda.bence fazlasını besleme.gerçi o bölmelerin boyutunu yazarsan daha net bi fikir verebilrz.

yani bizdede öle imkan olsa bizde öle beslemek isteriz tabi ama bundada beslenir bence güzlde olr

selamlar ,
Güzel bir şekilde kümesin açık olan yerlerini kapadınmı rahat rahat 3 çift kuş besleniceğinden şüpen olmasın . sağlıklı ve mutlu günlerde beslemen dileğiyle ..

kümes yapılır ama kuşların rahatı ii olmaz bu kümesten kaçabilirler çok donatırsan belki beslenir

yani bu şekilde kuş koymucam tabi içine önce altını tellicem tabanını bu şekilde pislikle irtibatını kescem kuşların aralarını bölmelerini yapcam önünede 3 kapı yaptımmı bu iş biter tabi telin altından sansar çekmesin ditede bi saç döşücem

bu sayede pislikler direk sacın üstünde temiz olucak yaptıımı yeniden foto yüklerim arkadaşlar

ÖZGÜR 18 YAŞINDASIN .SENDEN BU KÜMESİ FAALİYETE GEÇİRMENİ ve FOTO LARINI SABIRSIZLIKLA GÖNDERMENİ BEKLEMEKTEYİM. BİR ÇİFT DAMIZLIK GÜVERCİN İÇİN İDEAL OLABİLECEĞİNİ DÜŞÜNMEKTEYİM. ÇİFTHANE , REVİR GİBİ....AHŞAP VE STRAFOR KULLANILMALI DİYORUM.METAL KIŞIN SOĞUK , YAZIN SICAK OLUYOR.SEVGİLERİMLE..

sağol abi yapcam biraz para biriktirmem lazım :) güzl bi kümes yapcam ben bundan paylaşcam sonra bişey paylaşıyom olmazda olmaz bunda kümes olmaz olmaz diye bişey varmı ya yapcam bak nasıl olcak :) bu arada 19 yaşıma girdim artık 18 değilim

kümesi yapmaya başladım yeni fotoları yakında geliyor :)

gayet guzel bana lazım benzeri bısey hayırlı olsun

Geri