max1
Üye
- Ad Soyad
- ShooterPredator
- Meslek
- Diğer
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güncelleme yapılmadı. Yapıldığı zaman gerekli işlemleri yapacağız.max1' Alıntı:ilk gözüme çarpan kullanıcı isimleri ve avadarların bulunduğu yerler olmuştu ama güncelleme yoksa yapacak bir şey yok ne diyeyim.
max1' Alıntı:bylegend kullanıcı arkadaşımızın ricası üzerine sporunmerkezi adlı siteye logo yaptım ve 10 sn içersinde yaptığım logoyu siteye koydu.yani bir insanı sevindirmek bukadarmı zor illaki güncelleme şartmı.beğenmedim yada olamaz diye buraya yada özel msj yazabilirsiniz.aradan onca geçen zamana karşı insanın hevesini kırıyorsunuz.grafik lerde bu ve bunun gibi nedenlerden dolayı bitti zaten benim için.neredeyse siteye bile giresim kalmadı.çok müthiş dosyalar vardı ,daha çok kişinin görmediği video resim grafik vs ama hepsi dondu.
şimdi ve gelecek zamanda başarılar dilerim.esen kalın sağlıcakla.
resimler üzerinde oyuncak gibi oynamama rağmen bu logodaki yazıları kaldırdığımda hem resim hemde kalite bozulmakda.basoglanh' Alıntı:Logoyu siz yaptığınıza göre üstteki logodan yazıları kaldırarak yollamasıda zor olmasa gerek.
şimdi aşağıda yeni logo var.ilgi ve alakanızı hep birlikte görmek ümidi ile ;Hüseyin BAŞOĞLAN' Alıntı:yarinlar' Alıntı:Logo tasarımını tamamladım; ancak ufak düzeltmeler yapacağım. Beğenilerinize göre, üstte kullanılacak banneri de hazırlayabilirim.
logo tasarımım şudur: http://img3.imageshack.us/img3/4181/kuular.png
Bülent bey öncelikle hoşgeldiniz. İlgi alakanız içinde teşekkür ederiz. Verdiğimiz ölçülerde eğer yapabilirseniz sevinirim. İlgili yerde sizin logonuzu görmek bizi sevindirir.Hareketli gif uzantılı logolarda olabilir.
max1' Alıntı:aşağıdaki logo yu süs form kuşlarının bulunduğu yere alınması için hüseyin bey e neredeyse yalvaracaktım ama ona rağmen bir türlü logo yu ilgili yere almadı ve aradan geçen zamanda kaybettiğini söyledi forumun güncelleneceği için uzun bir zaman logo ga ilgi göstermedi.
Bu tarz bir iş benim profesyonellik alanıma girmesine rağmen kesinlikle yapmayacağım gibi grafik de artık yemin ederim bu aşamadan sonra kesinlikle ve %100 garantili bir biçimde benim için SON dur.
zaten hobi amaçlı yapıyordum.sizlere gene yemin ederim yaptıklarım daha hiç bir şey değildir.tam bir resim alnında uzmanlık ve kalitede yükseklik sunuyum derken üstedeki logoyu ilgili yerde kullanmamak çok zoruma gitti.
gerekirse yöneticiliğide alabilirler hiç umrumda değil.
foruma bile giresim yok.
haksızsam söyleyin.
not:üstteki logo hüseyin bey e msn den max1 yazısı olmadan tertemiz bir şekilde yazısız olarak tarafımdan gönderilmiştir.
Bana msnden yolladığınız zaman internet cafeden, hatta Denizlideki bir internet cafeden girmiştim. Eğer yazıları kaldırırda yollarsanız ilgili bölüme koyabileceğimi söyledim. Madem bu kadar bu alanda ilgili ve profsun uz yazıların kaldırılmasıda zor olmasa gerek sizin için.
Kendimizi bu kadar ağırdan tutmaya gerek yok. Bazen yıpratıcı değil yapıcı olmak gerekli.
İyi Çalışmalar.