Huseyin Kemikli (BURSA)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan djredx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

djredx

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Huseyin Kemikli
Meslek
Ticaret
İlgi Alanı
[attachment=0]fsf.jpg[/attachment][attachment=1]karakuyruk.jpg[/attachment][attachment=2]baska2.jpg[/attachment]

Ekli dosyalar

• baska2.webp
    baska2.webp
    210.2 KB · Görüntüleme: 1,139
  • karakuyruk.webp
    karakuyruk.webp
    192.6 KB · Görüntüleme: 1,106
  • fsf.webp
    fsf.webp
    183.5 KB · Görüntüleme: 1,101
[No message]

Ekli dosyalar

• tel.webp
    tel.webp
    81.8 KB · Görüntüleme: 1,218
  • dasd.webp
    dasd.webp
    140.5 KB · Görüntüleme: 1,159
kuşların görünümü güzel daha güzellerini beslemek dileğiyle emeklerine sağlık

Teşekkür Ederim ( FARUK YAPAR )

karakuyruklar sadelik yönünden çok güzeller. karakuyrukların bir kaç tane daha resmini koyabilir misin? bu arada diğerleride güzel maşalah.

Teşekkür Ederim zamanım oldugu vakit yuklemeye calısırım. ( MEHMET ÇELİK )

maşallah allah can peklıgı versın qule qule besleyın.....
aramızda hosqeldınız

maşallah kuşlarınız güzelmiş damızlık bakıyorsunuz galiba bol yavrulu günler dilerim.

s.a maşşal kuşlarnız çok güzeller maşallah tüyleri kadar yavru ve ömürleri olur balıkesirlimisiniz karakuyruk telkuyruk balıkesir ırklarına merakmı var uçuruyormusun kuşlarını uçuşları hakkında bilgi verirmisin antalyadan saygılar.poyrazz.

MAAŞALLAH KARDEŞİM GÖRDÜĞÜM KADARIYLA KELEBEK IRKININ EN GÜZELLERİNİ BESLİYORSUN KUŞLARINDA ÇOK SAĞLIKLI VE GÜZEL GÖRÜNÜYORLAR DAHA GÜZELLERİNİ SAĞLIK VE MUTLULUK İÇİNDE BESLEMEN DİLEĞİMLE N ÇAKIR MKPAŞA BURSA

maşşallah kuşların gayet güzel karakuyruklarda ayrıca baya güzel inşallah sakal yaptırmak için parçalı kuşlar sokmazsın içlerine. saygılar

Hoşbulduk Teşekkür Ederim İns. ( яυкσ αунαη® )

Teşekkür Ederim Ewet Damızlık Bakıyorum Sizede Bol Yavrulu Gunler Dilerim. ( TEZCAN )

Teşekkür Ederim İns. Hyr Balıkesirli Deilim Kelebek Irkında Bu Tarz Kuşlar Bana Göre Daha Hoş Gelio O Yüzden Bunlarla İlgileniorum.Kapalı Bakıorum Daha Hiç Ucurmadım. ( ERSUN POYRAZLI )

Ewet Teşekkür Ederim Sizede Saglık Ve Mutluluk İçinde Beslemeniz Dilegi İle. ( NADİR ÇAKIR )

Teşekkür Ederim.Hersey Görüldügü Gibi Bunlar Benim İçin Yeterli Sakal Yönünde. ( MESUT SÖNMEZ )

Geri