HÜSEYİN MERCAN ISPARTA BOZ ÇİLLERİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mercan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

mercan

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hüseyin MERCAN
Meslek
Teknisyen
İlgi Alanı
Balıklar
YORUMLARINIZA ACIGIM ARKADASLAR HER ZAMAN

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 1,530
  • 2.webp
    2.webp
    1.4 MB · Görüntüleme: 1,528
  • 5.JPG
    5.JPG
    1.8 MB · Görüntüleme: 1,462
10 numara kuslar abi bana 1 tane verirmisin bunlarda :evet:

Ozdemir59' Alıntı:
güzel kuşlar performans ve özelliklerini yazarsanız daha iyi olacak

tenformas olarak mukammerl kuslar barı cil olannında oyun sitili 3 çeşittir didaktan kanatdan ve boyun uzerine dönme ama en hosuda kanatdan dönüş sitili

TEDİRGİN' Alıntı:
BUNLAR TAKLA ATARMI ABİ
SANKİ TAKLACI GİBİ DURUYORLAR

bunlar takla atmaz abim sen taklacı görmuste bilememişsin taklaclar kısmına bak yanlıs yerde taklacı arıyorsun

ama abi sanki pacaları yolunmuş taklacı gibiler. havada taklayı ata atıverceklermiş gibi duruyorlar..

abim terbiyesizlik yapmanın anlamı yok sen gel ben sana nasıl takla atdıklarını gösteriverem tamammı

hüseyin abim çesit çeşit kuşalrınız maşallah yaa,butun kuşlarınızın birbirinden guzel dondugune eminim sizin kumesinizde en begendıgınız kuşu gosterip donuşu hakkında bilgi verebilirmisin..

saygılarımla

mercan' Alıntı:
abim terbiyesizlik yapmanın anlamı yok sen gel ben sana nasıl takla atdıklarını gösteriverem tamammı
kardesim kustan anlamayan bir arkadas galiba bosver laf oyununa girme

tesekkurler kuscu 522 kuslarımı begendin için bana öyle bir soru sordunki sana söyle dıyeyim kumesteki kuslarımın hepsi hosuma gıtdini diye bilirim oyun penformansı konusunda zaten hosuma gitmeyeni beslemem öyle dıyelim kardes

Allah sağlık ve bol yawrular versın bu kuslardan pek anlamıyorum ama guzeller...

Anladım huseyın abi saol..

Geri