HÜSEYİN ŞAN/ANTALYA "ŞEBAP ARAPLAR"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan guvercin07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K

guvercin07

Üye
guvercin07.tripod.com
Ad Soyad
HÜSEYİN ŞAN
Meslek
SİGORTACI
İlgi Alanı
Kediler

S.A Hüseyin abim...

Maasallah emegine saglik,harika görünüyorlar.Rabbim nazardan kem gözlerden saklasin,bol bol yavrular nasip etsin insaallah da bizede düssün...

Allaha emanet olasin,hayirli geceler...

:slm:

Selamlar.
Abi bunların rengi gerçekmi diye sorsam bana ne kadar gülersiniz.... Maşallah demekten başka birşey söylyemem sanırım. Gerçektende muhteşem renk tonuna sahipler. Parlaklığı süper. Kırk bir kere maşallah.
Bizlerle paylaştığınız için teşekkürler.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

evet cok güzel renklere sahipler
umarım dilediğince besleyebilir,
arapları cok sevdiğini biliyorum umarım onlara gereken değeri fazlasıyla veriyor
zaten resimler de bunu anlatıyor

ELEMİM

kuşların mükemmel görünüyor.bol sağlıklı yavrular alman dileğiyle.

tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım .. allah tüm beğenenlerede nasip etsin daha iyilerini inşallah...

Tahir Kemal Bozoglu' Alıntı:
S.A Hüseyin abim...

Maasallah emegine saglik,harika görünüyorlar.Rabbim nazardan kem gözlerden saklasin,bol bol yavrular nasip etsin insaallah da bizede düssün...

Allaha emanet olasin,hayirli geceler...

:slm:

tahir kardeşim allah razı olsun iyi dileklerin için çok sağol..

basoglanh' Alıntı:
Selamlar.
Abi bunların rengi gerçekmi diye sorsam bana ne kadar gülersiniz.... Maşallah demekten başka birşey söylyemem sanırım. Gerçektende muhteşem renk tonuna sahipler. Parlaklığı süper. Kırk bir kere maşallah.
Bizlerle paylaştığınız için teşekkürler.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

estağfrullah gülmeyiz adaşım için rahat olsun (:
ama şunuda söyliyeyim bu resimlerin bazılarındaki kuşlar hala gerçek renklerinde değiller, yani daha yeni tüy değiştiriyorlardı resimlediğim esnada...şuan çok daha can alıcı renkteler nasipse sonbahar sonu yeniden resimleyip paylaşırım güncel resimlerini sizlerle..
esenlikler...

Maşallah Abi ne desem bilmiyorum. Birde gerçek renk tonunda değiller diyorsun inan bunlar kadar parlak olanlarına rastlamadım desem yeridir. Allah Bol yavrular almanı nasip etsin. Birşey daha peki bu kuşları uçuruyormusunuz? Uçuruyor iseniz performansları nasıl abi?
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

basoglanh' Alıntı:
Maşallah Abi ne desem bilmiyorum. Birde gerçek renk tonunda değiller diyorsun inan bunlar kadar parlak olanlarına rastlamadım desem yeridir. Allah Bol yavrular almanı nasip etsin. Birşey daha peki bu kuşları uçuruyormusunuz? Uçuruyor iseniz performansları nasıl abi?
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

Hüseyin kardeşim,
ilk 5 resimdeki aynalı soyunun oyun özelliği hakkında hiçbir bilgim yok inanki, ama renkleri daha parlak olan diğer kanın (biz zümrütler diyoruz onlara) o kuşlarındaha önce uçurulmuş denenmiş yavrularıda var ve bu görüntülerine nazaran çok da ateşli oyun yaptıkları tespit edilmiş . ben kendi şahsıma uçurup izlemedim henüz hiç bunlardan ama aldığım duyumlar o yönde. ilerde nasipse bende sırf merakımı gidermek için denemeyi düşünüyorum uçurmayı..
nasip bakalım...

Merhaba.
İnşallah dilediğiniz gibi çıkar abi oyunları. İnşallah bir gün bu güzellikleri hep birlikte izler uçururuz.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

basoglanh' Alıntı:
Merhaba.
İnşallah dilediğiniz gibi çıkar abi oyunları. İnşallah bir gün bu güzellikleri hep birlikte izler uçururuz.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

inşallah Hüseyin kardeşim

maşallah çok güzel gözüküyorlar. allah bol sağlıklı yavrular aldırsın. çok iyiler.

Abicim bize söylicek fazla birşey kalmamış kuşlar zaten gerekeni söylemişler.
Maşallah diyelim.

...SAYGILAR...

''kazımcankurt'' abi nerdesin
sen bu arapları kacırmassın
bi bakda bizim gibi seninde gönlün acılsın :heyo: :heyo:

ELEMİM

maşallah kuşlar cok güzel nol yawru alman dilegiyle

emeqıne saqLı KusLaRın cok quzeL ALLAH NasaRLARdan SAkLasın MAsaLLah (:

Renkelerini çok beğendim maşallah. Bizim araplarda koyu ama böyle yeşil yeşil parlamıyorlar. Güzelmiş kuşlarınız..

tek kelimeyle harika,MAŞALLAH demek kalıyor.tebrikler.

Güzel aralar gerçekten , maşallah baya gösterişliler .. elinize emeğinize sağlık..selamlar .ŞEREF

Kuşlarınız çok güzel ve çok parlak mükemmel bi görünüşleri war ALLAH nazardn saklasın bol yavru almanız dileğiyle

Arap dedigin kus boyle olur renkleri tek kelimeyle MUKEMMEL parlıyorlar sanki saglıklı bol yavrulu gunler

saygılarımla..

Maşallah arabın bu kadar parlak olanını bende görmedim.Kuşlar sanki poz vermişler.Kuşlarınız bu kadar sakin ve uysal oluşu insanı etkiliyor.Allah nazardan korusun. Bu forum sayesinde daha ne güzeller göreceğiz bakalım.Emeğinize sağlık bol yavrulu sağlıklı bir sezon dileğiyle.

beğenilerini belirten tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler... daha iyileri sizlere nasip olsun..

YAVRULAR...

Geri