HÜSEYİN ŞAN/BASIK ARAP AYNAKUYRUKLAR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan guvercin07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

guvercin07

Üye
guvercin07.tripod.com
Ad Soyad
HÜSEYİN ŞAN
Meslek
SİGORTACI
İlgi Alanı
Kediler

kuşların çok güzel güle güle besle..

selamın aleyküm MAŞALLAH diğer kuşlarınız gibi bunlarda cok güzeller tüğü kadar yavrularını alasınız.

Maşalla oldukça etkileyici kostum araplar bular, bu zamada sanırım az buluna cisten.
Ufakta bir fazlaları var gibi ( birisinde ) paça uzunluğu azcık kısa olsa mükemmel olacak ozaman .. Tabi bana göre benim fiklrim.. Ama güzel kuşlar, mükemmele yakın Alla nazardan saklasın ... selamlar ŞEREF

şeref' Alıntı:
Maşalla oldukça etkileyici kostum araplar bular, bu zamada sanırım az buluna cisten.
Ufakta bir fazlaları var gibi ( birisinde ) paça uzunluğu azcık kısa olsa mükemmel olacak ozaman .. Tabi bana göre benim fiklrim.. Ama güzel kuşlar, mükemmele yakın Alla nazardan saklasın ... selamlar ŞEREF

Teşekkürler şerafettin bey, kuşlardan birinde ayak takımı biraz baskın evet ama ne ilginçtir ki günümüzde kostüm arapta illaki olmazsa olmazlardan biride o tarz bi ayak yapısıdır. tabi derecesi şekli ne kadar uzun ne kadar kısa olacağı kişiye ve zevke göre değişiyor ama eğer kuş koztüm kuşu diye beslenecekse öyle bir ayak da çok daha albenili yapıyor görünüm olarak sanki.. tabi kişiye ve bakış açısına göre değişiyor bu durum haklısınız...

kuşlar çok güzel bısey sormak istiyorum arap cinsi kuslarda beyaz gaga beyaz tırnak hatamıdır yoksa dahamı ıyıdır...

müthiş arap özellikle paçaları kama paça kuşlara bayılırım orjinali de zaten kuşlarin paçaları kama paçadır çoğuda bol paça der iyi günlerde besle

Geri