HÜSEYİN ŞAN/ OYUN KUŞLARIM...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan guvercin07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 86
  • Görüntüleme Görüntüleme 15K

guvercin07

Üye
guvercin07.tripod.com
Ad Soyad
HÜSEYİN ŞAN
Meslek
SİGORTACI
İlgi Alanı
Kediler
HÜSEYİN ŞAN/ANTALYA "KUŞLARIM"

ARAP AYNAKUYRUKLAR

BOZLAR

TAKKELİ YAVRULAR YUKARDAKİ BOZLARIN ÖZ YAVRULARIDIR...

LİMONLAR

PORTAKALLAR

BEYAZLAR

Re: BESLEDİĞİM KUŞLAR:

Kuşların çok güzel.
İnşallah bol yavru alırsın.
Paylaşımın için teşekkürler.

Bu göstermiş olduğunuz güvercinler size mi ait?

gereckten güzel kuşlar

ELEMİM

Maşallah Allah nazardan çok güzel kuşlar...size o soruyu sormam daki sebep resimler farklı mekanlarda çekilmiş alıntımı yoksa size mi ait merak ettim..

kemal' Alıntı:
Maşallah Allah nazardan çok güzel kuşlar...size o soruyu sormam daki sebep resimler farklı mekanlarda çekilmiş alıntımı yoksa size mi ait merak ettim..

EVET RESİMLERDEN SADECE 1 TANESİ, O RESİMDEKİ KUŞLAR BENİM ELİME GEÇMEDEN ÖNCEKİ MEKANLARINDA ÇEKİLMİŞ BİR RESİMDİR. GÜZEL BİR RESİM OLDUĞUNDAN ONUDA EKLEMEK İSTEDİM DİĞER TÜM RESİMLER KENDİ KÜMESLERİMİN DEĞİŞİK BÖLÜMLERİNDE BENİM TARAFIMDAN ÇEKİLMİŞLERDİR..
İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER ...

çok güzel kuşlarınız var . basma perçemlilere bayıldım.umarım bol yavrular alırsınız.

Re: HÜSEYİN ŞAN/ANTALYA "KUŞLARIM"

maşallah allah nazardan saklasın çok güzel kuşlar bol yavrulu günler dilerim. :D

Hüseyin bey bu mükemmel kuşları yetiştirdiğiniz için size tekrar tekrar teşekkür ederim.
ve sizi böyle aramızda daha sık görmek isteriz.

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
Hüseyin bey bu mükemmel kuşları yetiştirdiğiniz için size tekrar tekrar teşekkür ederim.
ve sizi böyle aramızda daha sık görmek isteriz.

ömer bey , asıl bu kadar kapsamlı ve emek harcandığı her halinden belli olan bir forumu bizlere sunduğunuz için ben size teşekkür ederim kendi adıma,

çalışmalarınızda başarılar dilerim...

resimdeki kirli dişi bozoğlu kardeşimden hediyedir... kendisine tekrar teşekkürler..

Masallah kuslar cok guzel gozukuyorlar umarım performanslarıda gorunusleri kadar guzeldir saglıklı bol yavrulu gunler

hay maşallah al sana ben oyun kuşuyum diye bağıran kuşlar gönlünce güle güle besle arkadaşım ,boz dediğin böyle olur :tamam: :slm:

masaallah hüseyin abi
inş dilediğince yavru alır üretirsin
hersey gönlünce olsun

yorum yazan tüm arkadaşlara ilgi ve alakaları için teşekkürler..

S.A Kurbanim.

Maasallah emegine saglik güle güle besle kuslarini,dilerim hersey istedigin gibi olur ve hayirli bir sezon gecirirsin.

Saygilarimla...

Selamun aleyküm ben resimleri göremedim arkadaslar ama sölenenlere bakılırsa kuslar guzelmiş güle güle besleyin selametle

ALLAH tüğü kadar ömür versin kuşlarına temiz ve bakımlılar

saygılar

emre kalender

Maşallah kuşlar güzel ve sağlıklı görünüyor.Yavru almayıda başarmışsınız.Allah bol ve sağlıklı bir sezon nasip etsin.

S.A. ALLAH gönlünüzce uçurmayı nasip etsin Maşallah çok güzel kuşlar.Saygılar...

fatih Eroğlu' Alıntı:
Maşallah kuşlar güzel ve sağlıklı görünüyor.Yavru almayıda başarmışsınız.Allah bol ve sağlıklı bir sezon nasip etsin.

teşekkürler fatih kardeşim evet bu sezon hedeflediğimiz kadar yavru aldık şu ana kadar allaha şükür..işlerimizin yoğunluğundan tam randımanlı uçurmaya başlayamadık henüz bu yavruları ama birkaçını izlemek nasip olur inşallah
en kısa zamanda...

maşallah kuşlar çok güzeller mavi üzerine bir kümes kurmuşşun çok güzel duruyorlar güle gğle besle sağlıcakla

selamun aleykum
kuslar harika gozukuyor MASALLAH kaliteye emek eklenince sizin resimdeki gibi oluyor
saygilarla ferhat

ferro18' Alıntı:
selamun aleykum
kuslar harika gozukuyor MASALLAH kaliteye emek eklenince sizin resimdeki gibi oluyor
saygilarla ferhat
teşekkürler ferhat bey bu kuşlara bizim şu ana kadar sadece bakımlarını iyi yapıp sağlıklı bi kümes ortamında barındırmaktan başka çokda bir emeğimiz geçmedi açık konuşmak gerekirse. .. malesef ki henüz layıkıyla kovalayıp bu kuşlara hak ettikleri seyisliği yapamadık özel nedenlerden dolayı.. ama bu resimlerde gördüğünğüz tüm kuşlar değerli ağabeyim ömer sezer ve gene değerli kardeşim tahir kemal bozoğlu'nun emekleri sonucu hasıl olmuş kuşlardır.. bu anlamda en büyük takdir de onların hakkıdır...

Geri