iç kurma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan serkan010123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
serkan irkören
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Benim kuşum iç kurmaya girdi ama yemyiyo ne zamana kadar iğleşir ???

Benim Kuşum İç Kurmaya Girdi Yem Yİyo su Flan İçiyo Tek uçmuyo ne zamana kadar iğleşir ??? :hayir:

iç kurumaya giren kuşun yem yimesi ile sağlıklı kuşun yem yemesi farklıdır.hasta olan kuş diğer sağlıklı olan kuşlardan daha zayıftır. Bu yüzden hastalıklı olan kuşunuzu hemen sağlıklı olan kuşlarınızın yanından ayırın.hasta olan kuşunuza ayrı bir bakım yaptırın. bu gibi kuşlar 1 hafta içinde ölüyorlar. Ben Manisa Sarıgöl den bir kuşçu dan 5 adet kuş satın aldım. kuşlar geldi gelen 5 kuştan 1 tanesi 2.gün 1 taneside 1 hafta sonra öldü.internet ten resimlere bakarak kuş almayın. satın alacağınız kuşları elinizde kontrolünü yaparak satın alma yoluna gidin. İvrindi den 4 adet tepeli kuş getirttim. 1 takımı dondurucu soğuklarda bile doğurdu. 1 takımı ise hiç doğurmadı. Bende acaba hangi kuş kısır diye kuşların eşlerini değiştirdim. hemen eş aldılar. eş aldıkları ay yumurtalamadan tüy dökümünü yapamadan kuş öldü. kuş sahibine yumurtlama durumunu anlattığımda kuşu satan kişi telefonuma bile cevap vermedi.mesajlarıma bile cevap vermedi. tanımadığınız iyi bir kişiden teyid almadığınız hiç kimseden kuş almayınız. hastalıklı bir kuşu kümesinize soktuğunuzda kümesinizdeki tüm kuşları telef edebilirsiniz.

kuşta parazit vardır o yüzden kurmaya girmiştir....

Geri