beylerbeylikemal
Üye
- Ad Soyad
- kemal ürgün
- Meslek
- memur
- İlgi Alanı
- Köpekler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ozfcan' Alıntı:selam kemal bey ben performans güvercini besliyorum.selametle kalın[/quben de dıyorum varsa dönek kuusn ucuralım bı idda baglayalım sen de yoksa cevrende varsa oda olabılır kusun resmını koyduk buraya bosubosuna koymadık guzel bır paraya idda baglayann varsa atalım sonucunuda bı sitede duyuralım olurmu kardesım
teşekkür ederım düşüncen içi benım amacım herkez ne besledıgını ıyı bılsın.allah aşkınabakıyoum şu siteye adam dönek resmı dıye koymus kuşun resmını dönekten baska herseyı benzıyor kuş elbette havada guzel olacak guzel dönecek ama zaten dönecek kus yerde de bellı edıyor kuşun rengının kalıtesı tuyunun kalıtesı tıpkı pahalı bir kumaş gibi haksızmıyım kuşun ayakları ötüşü asaletlı bır kandan sülaleden geldıgıne işarettır bunları yerde de görebılırsın ama tabıkı en guzelı bunların yanın da havadada guzel olması bu iş kan meselesı kuşun gecmısı temız olması gerek asalet meselesi ben bunu anlatmaya calısıyorum.bakın bır kusun capraz oldugunu nerden bılırsınız kusun altında yanı ayak kısmında renklerde acılma varsa kusun içine baska kuş gırmıstır kusun gagasının altında sıyahlık varsa baska kus gırmıstır kusun caprazı böyle bellı olur.fakan sunuda demek istıyor baska bır kus sokulmamalımı hayır sokulmalı ama o kusuda cok ıyı bılmek gerek en az 3 yıl o kusu ve okun yavrularını ucurmak gerek eşledıgımız zaman 2 guzel kustan guzel yavru cıkacak dıye bışey yok ama elınde kı kan saglamsa yılarca beslıyorsan ozaman dıyecegım bışey yok .AMACIM KIMSEYI AŞALAMAK DEGIL SAKIN YANLIS ANLAMAYIN BU İŞ OKADAR KOLAY BIR İŞ DEGIL HERKEZ DÖNEK KUŞ BESLEYEMEZ CIKARTAMAZ SAYGILARLAtolgahan' Alıntı:TABII YA KUSUN IDDIASI BOYLE OLUR GERISI HAVA CIVA DIR BOSA KONUSMADIR
bir kuşta kaç şekil dönüş olur 1 derseniz kapıştıralım iddalıyımbeylerbeylikemal' Alıntı:ozfcan' Alıntı:selam kemal bey ben performans güvercini besliyorum.selametle kalın[/quben de dıyorum varsa dönek kuusn ucuralım bı idda baglayalım sen de yoksa cevrende varsa oda olabılır kusun resmını koyduk buraya bosubosuna koymadık guzel bır paraya idda baglayann varsa atalım sonucunuda bı sitede duyuralım olurmu kardesım
nekadar üniversite bitirsende anlattığın karşındakinin anladığı kadardır hemşerim oyun biter şahta piyonda aynı kutuya konur iddalı olma bu kadar kuşbu kumandalı oyuncak değil bilmediğin ne kuşlar var ama kimse övünmüyorerdinç_34' Alıntı:bir kuşta kaç şekil dönüş olur 1 derseniz kapıştıralım iddalıyımbeylerbeylikemal' Alıntı:ozfcan' Alıntı:selam kemal bey ben performans güvercini besliyorum.selametle kalın[/quben de dıyorum varsa dönek kuusn ucuralım bı idda baglayalım sen de yoksa cevrende varsa oda olabılır kusun resmını koyduk buraya bosubosuna koymadık guzel bır paraya idda baglayann varsa atalım sonucunuda bı sitede duyuralım olurmu kardesım
kümesine he kostümse oda var bende istanbuldayım görüşelim
haklısın kardeş sonuna kadar arkadaşın parası çok demekki bu aşk sevgi kumar değil organizasyon yapılsın kuşçu arkadaşlar istiyen herkez katılsın olay budur parasına bilmem nesine değil hava atmak milleti gaza vermek kolay er meydanı ise burası yalan olur kuş söyler sözünü havada sahibide namınla anılırtolgahan' Alıntı:eger kaliteyse bu kalite nasil belli olur tabiki kusta belli olur...tabiki kimsede kimseye kusculugunu ispatlamak mecburiyetinde degildir ama isin icinde idda varsa o zaman kimse alinmamasi lazim boyle seylere arkadaslar ucuranada kazananada kaybedenede helal olsun saygilarimla...