iki aylık yavru öldü yardımmm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ersinsars
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ersinsars

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ersin sarsilmaz
Meslek
otomotiv
İlgi Alanı
Kediler
arkadaslar bugun bır haftadır hasta olan iki aylık yavru sabunım oldu nedenı halsız ve tuylerı kabarık bır sekılde duruyo idi azda olsa bı seyler yıyordu ısal vardı kendımce bıraz sarımsak yedırdım onlem olarak daha sonra sularına sırke ve sarımsak koydum ama bugun olmus ancak aksam bakabılıyorum isten dolayı dıger kuslarıma bısey olurmu bu gıbı durumları yasamamak ıcın ne yapmalıyım yardım edersenız sevınırım :hayir:

geçmiş olsun bulaştıysa bu saatten sonra bulaşmıştır zaten onu zamanında kuşu ayrı bi yere alman gerekiyordu

hastalıkları azami derecelere çekmek istiyorsan abi cok köklü degisiklikler yuapman lazım
taban ızgarası yemlik suluk kümese kireç vs. bayagı var

Selamlar,

Geçmiş olsun, genç ve ilk tüye girme dönemlerinde güvercinlerimizin bağışıklık sistemleri çok açıklar vermektedir. Bu süreçde genç kuşlarda hastalanma olayları ve bu olaylardan ölümle sonuçlanmalar ne yazık ki kaçınılmaz oluyor. Halk dilinde gençlik hastalığı adı verilen bu nahoş durumla karşılaşmamak adına yavrularınıza doğdukları tarihden sonra ki 15.günü başlayarak yeme düşene kadar ortama 1 aylık, 40 günlük olana kadar gün aşrı olmak şartı ile ağızdan colvit plus yavru hapı ile taviye etmenizde çok büyük fayda vardır. Bunu tüm yavru kuşlarınıza uygulayınız, gözle görünür yavrularda gelişme ve sağlıklı güvercinler olma yolunda emin adımlarla ilerlemiş olacaklardır.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Abi aynısı bana oldu yavru beyazım ilk önce hastalandı sonnra hepsinin ağzında beyaz beyaz şeyler çıktı 6 tane kurtara bildim 16 tane güvercinimi kaybettim.s

hastalık kol geziyor arkadaşlar kümese yeni kuş sokmayın ve kuşlarınıza bol bol vitamin desteğinde bulunun.

bukalemun201' Alıntı:
hastalık kol geziyor arkadaşlar kümese yeni kuş sokmayın ve kuşlarınıza bol bol vitamin desteğinde bulunun.

önerebileceğiniz bir vitamin varmı? gidip alıcam ama en yararlısı hangisi sizce?

berovit b 12 %10 ORAL.

İletiyi rapor etAlıntı ile cevaplaRe: iki aylık yavru öldü yardımmm
bukalemun201 » 03 Aralık 2010 17:51

berovit b 12 %10 ORAL. fiyatı nedir bu ilacın bir bilgin varmı?

Geri