iki aylik yavrular ciftlesiyorlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakan41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

hakan41

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hakan can
Meslek
serbest
İlgi Alanı
Seçiniz
bu gün gördüm subatin 3 ünde cikan yavrular hem öpüsüp hemde ciftlesiyorlar.cok iyi beslenmekten kaynaklaniyor sanirim 4-5 aylikken baslarlar saniyordum bunlar erken basladi daha kendileri yeni yumurtadan ciktilar birde yumurtlarlarsa yandik artik

Abi yavruluk eşi oluyorlar.Yani yavruların biri dişi biri erkek çıktıysa küçüklükten beri eş oluyolar.
Ustadlar daha iyi bilirler.
Saygılar.

Selamlar,

Yavruların öpüşmesi normal, birbirlerini gagaları ile temizlemeleri normal, ama eşleşmesi çok zor bir ihtimal, güvercinlerinizi bildiğimiz eşleşme yöntemi olan birbirlerinin üzerine çıkarak eşleştiklerini gördünüz mü?, 2 aylık yavru ancak tüye girmiştir. Tabi bunlar güvercinin doğasına göre tesbit edilimiş tanılar. İstisnalar kaideleri bozmak diyerek, eşleşen kuşlarınızdan güzel yavrular almanızı temenni ederim.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

ben de dün,yaklaşık bir buçuk aylık yuva kardeşi yavrularından birinin diğerine kustuğunu gördüm.sizce bu normal mi

brtysl' Alıntı:
ben de dün,yaklaşık bir buçuk aylık yuva kardeşi yavrularından birinin diğerine kustuğunu gördüm.sizce bu normal mi

sanırım normal bende de aynı durum var aynı yuva kardeşiler biri elim kadar diğeri elimin yarısı kadar yaklaşık aralarında boy farkı baya bir var büyük olan 2 3 gündür kardeşine kusmak sureti ile doyurduğunu gördüm sanırım normal bir durum sonuçta kardeşi :)) büyük olan da yem felan da yiyor sıkıntı yoktur bence

saygılar

Ben de kışın büyüyen bir yavru var daha yuvadan düşmeden annesi babası bakmaz oldu yavruya kusmayan kuşlarımın ara ara yavruya kustuklarını gözüle gördüm

yanında eke kuş vardır..çabuk kızana getirir kuşun ilerde oyununu etkiler.akranı ve hemcinsleriyle muhafaza etmek gerekir....

bendede ılk cıkan tek yavru anne ve babasının ikinci yumurtalarının üstüne anne babası yokken yatıp yardımcı oluyor hemen hemen yavruya anne ve babasından fazla yattı diyebilirim yardımlaşma =))))

Tam olgunlaşmamış kuş eşe atılınca eşleşirse yumurta felci olma ihtimali vardır.

benim babası saya anası azman yavrularım var .3aylık erkek yavru saya dişi yavru azman dı .erkek dişinin tüylerini okşuyordu. sonra dişi tahminen 2 yaşındaki azmanla öpüşüyor ve çiftleşiyor. erkek yavruda annesine ötüyor

Merhaba,
İlkbahar ve yaz yavrularının normal kış yavrularına göre daha çabuk kızması normaldir.
Kış yavruları biraz daha geç kızar,bunun sanırım havlar ve mevsimle de ilgisi var.
Benim kendi yaz yavrularımda da gözlediğim durum budur.
Gürkan Karagözlü

Geri