iki kardeşi eş yapmak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kekileyte
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kekileyte

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
gültekin ayaz
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Irk bozulmasın diye genelde iki kardeş güvercini birbirine eş yaparlar .. Hep böyle yapmışızdır . Fakat bu uygunmudur veya sağlıklımıdır ?

selam
Damızlığı kaybetmemek için bu tür eşlemeler yapılıyor ama performans kuşları arasında yapılan eşlemeler kanı ağırlaştırıyor.Bu kardeşler arasında eşlemede çapraz kardeşler tercih edilmelidir hatta iki üç yuva alt kardeşi iki üç yuva üst kardeşe olacak şekilde olması bence daha sağlıklı oluyor.

mavigalaca76' Alıntı:
selam
Damızlığı kaybetmemek için bu tür eşlemeler yapılıyor ama performans kuşları arasında yapılan eşlemeler kanı ağırlaştırıyor.Bu kardeşler arasında eşlemede çapraz kardeşler tercih edilmelidir hatta iki üç yuva alt kardeşi iki üç yuva üst kardeşe olacak şekilde olması bence daha sağlıklı oluyor.

selamlar hasan arkadaşımıza katılıyorum ve yuva kardeşi kesinlikle birbirine vurulmaz vurursan ve kuşlarıda ucurmuyorsan 3 5 sene sonra altından gelenleri ucurmaya calışırsan tamamı hüsran olur.

Şu uçurursan hüsran olur olayını açıklar mısınız? .

her türlü kötü durum olur yani iyi kuşların vardır 3 5 sene sonra karga kuşların sert kuşların dirsek acan kuşların olmuş ucurmadıgından farkına varamazsın bile yuva kardeşi kesinlikle bir birine vurulmaz ve daha ben büyüklerimden bunu yanlış biliyorlar diyen hiç duymadım.

elimizde aynı yuva kardeşi iyi bi çift kuş var mecbur eşledik altından çıkan yavrularla kan ağırlaşmasını nasıl giderebiriz hangi eşleme yoluna gitmeliyim.

kekileyte' Alıntı:
Irk bozulmasın diye genelde iki kardeş güvercini birbirine eş yaparlar .. Hep böyle yapmışızdır . Fakat bu uygunmudur veya sağlıklımıdır ?

ONLARCA AYNI BASLIK VAR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri