İki tane sorum olacak arkadaşlar yarım lütfen !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mertsezgin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

mertsezgin

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mertsezgin1
Meslek
bilgisayarcı
İlgi Alanı
Kemirgenler
1.Sorum Kuşumun sağ ayağı sakat neden oldu bilmiyorum onu iyileştirmede nasıl bir yol izlerim .
2.Sorum Kuşumu elime aldıgımda gagasını öne doğru eğdiğimde ağzından sıvı bir şeyler aktı 2 3 damla o nedir zararı varmıdır bilen arkadaşların yardımını bekliyorum.
Teşekkürler
Saygılar

Selamlar Mert Bey,
Kuşları incelemeden, görmeden yargıda bulunamayız,bahsettiğiniz belirtiler bir çok hastalığın belirtileri olabilir.
Mesela ayktaki sakatlık salmonella belirtisi olabileceği gibi mekanik bir yaralanma da olabilir.
İlk tavsiyem, yakınınızdaki deneyimli yetiştiricilerden destek almanız ancak böyle bir imkanınız yoksa kuşların fotoğraflarını yahut videolarını paylaşmanız cevap almanızı kolaylaştırır.
Sağlıklı kümesler...
Khalid

kuş yem yeyip su içtiyse kusu ters yada biraz eğimli tutuysan agızdan sıvı ( yani su ) gelmesi normal. ayakdaki sakatlanma artık neyse onu veteriner yada görüp geçirmiş birindne yardım alabilirsin. o sakatlanma kırık yada ugur gibi birsey olabilir.

Khalid' Alıntı:
Selamlar Mert Bey,
Kuşları incelemeden, görmeden yargıda bulunamayız,bahsettiğiniz belirtiler bir çok hastalığın belirtileri olabilir.
Mesela ayktaki sakatlık salmonella belirtisi olabileceği gibi mekanik bir yaralanma da olabilir.
İlk tavsiyem, yakınınızdaki deneyimli yetiştiricilerden destek almanız ancak böyle bir imkanınız yoksa kuşların fotoğraflarını yahut videolarını paylaşmanız cevap almanızı kolaylaştırır.
Sağlıklı kümesler...
Khalid

Yardımınız için teşekkür ederim kadir bey,İyi günler

kusbaz123' Alıntı:
kuş yem yeyip su içtiyse kusu ters yada biraz eğimli tutuysan agızdan sıvı ( yani su ) gelmesi normal. ayakdaki sakatlanma artık neyse onu veteriner yada görüp geçirmiş birindne yardım alabilirsin. o sakatlanma kırık yada ugur gibi birsey olabilir.

Anladım,İnş bi hastalık yoktur inşallah o sıvı su dur :)
Yardımınız için teşekkür ederim.

Geri