İlaç almak istiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Vedo67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Vedo67

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
vedat çiftçi
Meslek
tezgahtar
İlgi Alanı
İtalyada satılan Coccidiol adlı bir ilacı satın almak istiyorum çok etkili bir ilaç.
Avrupa'da bütün yetiştiriciler bu ilacı şiddetle tavsiye ediyorlar ve kullanıyorlar ben kullandım ve müthiş etkili bir ilaç.
Fakat bu ilacı dost petshop'tan bulabildim ve fiyatı 35ytl idi. İtalya'da satılan sitesini buldum fiyatı 7.90euroydu yani 15 ytl. sitenin adresi spinus serinus. buradan bunu nasıl getirtebiliriz? En kolay ve en hızlı yoldan nasıl getirilir? Yardımcı olursanız sevinirim. Böyle yurt dışından ilaç getirtebilen arkadaşların yardımını bekliyorum.
Teşekkürler.

vedat bey öncelikle selamlar bu ilacı kullandım diye belirtmişiniz . bu ilaç ne hastalığına iyi geliyor kullandım diyorsunuz bizide bilgilendirirseniz sevinirim..
saygılar.

Selamlar Vedat bey,

İlaçı Türkiyede bulduğunuzu yazmışsınız, bence fiyatına bakmadan alın, yurtdışından getirmenin maliyeti Türkiyede satılan fiyatından çok daha fazla olacaktır. Kargo ile gönderilse bile yurtdışından gelen kargonun fiyatı çok yüksektir.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Almanyadan veya italyadan getirte bilirim. Bu işi yapmıyorum ama buralardan gelicek yakınlarım var.

Bu ilaç ne işe yarıyor. bilgi verirseniz . belki fazla fazla kendimede getirte bilirim.

Geri